Avocadoer er hot som aldrig før. Vi æder os igennem flere kilo lækre grønne spiseting hvert eneste år. Selvom det er en frugt/grøntsag, der kræver masser af energi at få til at vokse og derefter høste dem og fragte dem til Danmark. Alle de fantastiske veganer, der ikke spiser kød pga. miljøet, kan sagtens tonse fire eller fem avocadoer ned med en ordentlig omgang dip ved siden af. Når avocadoen skal skrælles, er det dog ikke alle, der helt har styr på, hvordan det gøres på den mest hensigtsmæssige måde.

Den bløde frugt/grøntsag (Hvad er det, fortæl mig det lige) giver ikke den forventede modstand og vupti, så sidder kniven gennem hånden på dig. Og hvis din hånd er ligeså blød som de veganers hjerner, der tror, at avocadofråseri redder miljøet, så har du en håndkatastrofe lige der.

 

David Shewring, der er vicepræsident for “British Society of Hand surgery”,  har for nyligt udtalt at “Sundhedsfordelene ved avocado er blevet fremført, med en stigning i deres popularitet til følge – og det har resulteret i en stigning i relaterede håndskader.”

Simon Eccles, der er plastikkirurg ved Chelsea and Westminster Hospital i England fortæller at der kommer fire til fem skader ind om ugen.

Så det er farligt at være veganer…