21 interessante facts om mandens udløsning

Der er virkelig mange artikler og videoer på nettet, der fokuserer på mysteriet omkring kvindens orgasme, men hvad med mandens? Er den virkelig så kedelig, at den ikke fortjener bare en lille smule opmærksomhed? Kan det virkelig passe, at der ikke er noget at skrive om, når det gælder mandens udløsning. Lad mig bare afsløre det med det samme, mandens orgasme er måske ikke et mysterium, men der er mange små sjove facts, der er værd at gengive. Her har du 21 af dem.

1. Den hemmelige sædskrift

Den britiske efterretningstjeneste MI6 brugte sæd som usynligt blæk under første verdenskrig. Det blev brugt, fordi det var svært at spore, og agenterne havde altid blækket ved hånden.

2. Vi har blast off

Flere astronauter har indrømmet, at de har onaneret, mens de har været i rummet.
Men hvad de har gjort med efterladenskaberne forbliver et mysterium.

3. Jeg er målløs

Visse stammer i det afrikanske land Congo har ikke et ord for onani. Det menes, at det er fordi stammerne ikke praktiserer onani. Hmmm. De må have nogle aktive kvinder så?

4. En quickie?

Den mandlige orgasme kan vare alt mellem fem og 22 sekunder.

5. Double Trouble

Halvdelen af en mands penis er inde i hans krop – så du har faktisk dobbelt så stor en penis, som du umiddelbart tror. Penis begynder ved skambenet, og dette er grunden til, at mandligt sexlegetøj, der stimulerer prostata virker så godt, da det arbejder med de “skjulte” dele af penis.

6. Tilbagesprøjt

Nogle mænd lider af retrograd ejakulation, hvor deres sæd skydes tilbage ind i blæren, i stedet for at blive sprøjtet ud.
Det kan skyldes prostatakirurgi, diabetes eller sklerose.

7. Kommer du eller hvad?

Nogle japanske mænd siger angiveligt “Jeg har tænkt mig« (Iku Iku) i stedet for “Jeg kommer” under sexakten.

8. Vi er jo bare aber

Mennesker er ikke de eneste pattedyr, der har sex for fornøjelsens skyld.
Delfiner og bonoboer menes at nyde lidt hyggesex, mens flyvende hunde er fans af oralsex.

9. Morgenhygge

Kelloggs cornflakes blev opfundet for at få dig til at stoppe med at onanere.

Dr. Kelloggs var en trofast tilhænger af fordelene ved cølibat, og vurderede at alt for varierede måltider øgede sexlysten, mens kedelige fødevarer undertrykte den.

10. Blodigt sperm

Grækerne troede for en tid, at blod var urent sæd.

11. Tab dig med sex

Desværre forbrænder en orgasme kun tre kalorier. 30 minutters energisk sex kan forbrænde omkring 63 kalorier.

12. Hænderne over soveposen

Spejdere blev oprindeligt rådet ikke at gnide på deres hyggestang, fordi det skulle være ødelæggende for deres sundhed. Flere troede endda at onani kunne være årsag til sindssyge.
I 1914-udgaven af ​​”Scouting for Boys”, advarede grundlæggeren af spejderbevægelsen Robert Baden-Powell mod onani. Hans bedste råd til de unge mænd var at tage kolde bade, når de følte en trang til at røre ved sig selv.

Close-up Of A Man Holding Magazine At Home
Close-up Of A Man Holding Magazine At Home

13. Sprøjt…. og så Ahhhhhh

Den mandlige orgasme er ikke altid sammenfaldende med ejakulation – en kendsgerning som sikkert ikke er en nyhed mændene, men det kan overraske damerne.

14. Kan man ikke bare blive ved?

Den gennemsnitlige refraktærperiode (tiden mellem en orgasme og derefter at kunne få sin anden erektion) er mellem et par minutter og helt op til en time.
Et casestudie har dog beskrevet, at en 25-årig tysk mand var i stand til at fortsætte med at have sex inden for tre minutter af sit klimaks.

15. Hvad drømmer du om?

De 10 mest almindelige mandlige seksuelle fantasier omfatter en trekant med to kvinder, at have sex med en anden end sin partner, overvære lesbisk sex og så at sprøjte på deres partner.

16. Lykke eller ej

Nogle mænd lider af seksuel anhedoni, hvor de oplever de samme muskelsammentrækninger, som man får under en orgasme og ejakulation, men de får ikke nogen fornøjelse ud af det.
Det kan være forårsaget af antidepressiv medicin.

17. Jeg aner ikke noget om kunst, men jeg ved, hvad jeg kan lide

Den London-baserede fotograf Stuart Sandford har samlet en række billeder af mænd, der får orgasme. Udstillingen “Cumfaces” udforsker mænds intimitet og seksualitet.

18. Den våde plet

Sæd indeholder mest vand, men den ene procent sperm, der også kommer med i en udløsning, indeholder små mængder af calcium, chlorid, citrat, fructose, glucose, mælkesyre, magnesium, kalium, protein, natrium, urinstof og zink.

19. Gamle mænd knepper også

Mænd i 80’erne er dobbelt så tilbøjelige til at være seksuelt aktive end kvinder på samme alder (41 procent mod 18 procent).

20. Et tungvejende problem

Overvægtige og fede mænd producerer mindre sæd og det er af lavere kvalitet end normalvægtige mænd.

21. En god dags arbejde

Fyrre procent af mændene siger, at de onanere hver dag, mens den gennemsnitlige mand gør det 12 gange om måneden.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *