Analsex for dummies

Har din partner givet dig så mange blowjobs, at dine gab er blevet  mere intense end dine orgasmer? Så er det måske på tide at tænke nyt. Analsex er en oplagt måde at pimpe jeres sexrutine på, men er du ikke allerede stormester i numseatletik, så fortvivl ej!

Her får du alt, hvad du bør vide om pleje, plugs, prostata….. og fisting.

[spacer style=”1″]

1) Gør Analsex mindre beskidt

Analsex kan være meget beskidt, bogstavelig talt. Så er det ikke liiige dig at få halvfordøjet majs på pikken, eller gruer du ved tanken om, at din partner skal se, hvad du spiste til frokost, så hører du til dem, der skal rense nougatstjernen inden, du giver dig i kast med analsex. Hvis du vil renses i selve tarmen, så brug, for guds skyld, kun vand uden sæbe. Sæbe irriterer intimområdet  og gør i det hele taget mere skade end gavn i disse regioner. Formålet med at rense sig analt er heller ikke at desinficere, men at få afføringen ud af kroppen. Hæld lunken vand i din anal douche og sprøjt forsigtigt vandet op i stjernen, mens du sidder over et toilet. Du kan også lade være med at spise et par timer før sex. Mad stimulerer dit tarmsystem og bevirker, at du producerer mere afføring.

[spacer style=”1″]

2) Begynder plugs

Hvis man ikke kan lide smerte, så er det en god ide at varme 2.eren op før analsex. Anus kan sammenlignes med en stram hårelastik omgivet af mange følsomme nerver. Efter et par gange med analsex, vil elastikken løsne sig naturligt, men i begyndelsen kræver det lidt tid og tålmodighed at løsne muskulaturen, så selve akten ikke bliver et smertehelvede. Her kan man være oldschool og gå langsomt frem med fingre og spyt. En anden mulighed er buttplugs og glidecreme. Dit første buttplug skal være et af  de ‘spidse’ og juletræsformede, da de udvider numseelastikken mest ergonomisk. Vent med de dråbeformede plugs, til du har lidt mere erfaring. Disse er for bredde i toppen til, at din partners ‘popo’ virkelig synes, at det er et begynderhit. Vælg som udgangspunkt silikone buttplugs. Disse er lettest at få helt rene.

[spacer style=”1″]

3) Prostata

Er du  mand, og er du selv nysgerrig på plugs, kan du som udgangspunkt begynde med et større plug end dine veninder eller  partner. Er din primære nysgerrighed prostatamassage, som også kaldes massage af  mandens G-punkt, bør du ikke begynde med et klassisk plug. Du skal i stedet have fat i et prostatalegetøj, som er desginet til denne type stimulation. Disse typer af legetøj har ofte en vibrator som både stimulerer kronjuvelerne og den indvendige prostata. Du kan også nå punktet manuelt. Gnid dine fingre ind i en god glidecreme, og form dem som et C med fingerspidserne pegende ind mod mellemkødet. Her vil du finde et punkt, der føles lidt som en valnød. Begynd at masser området i cirkulerende bevægelser til du når klimaks. Mange mænd oplever at kunne få en prostataorgasme uden, at ‘den hellige mandemælk’ affyres, ligesom det også er normalt at være slap imens.

[spacer style=”1″]

4) Analkugler

Analkugler er et pirrende alternativ til buttplugs. Du kan bruge dem som led i forspil eller som et ekstra indspark til sololeg. Prøv at trække dem ganske langsomt ud når du eller din partner kommer. Det vil intensivere orgasmen. Jo mere kuglerunde eller trekantede dette legetøj er, des mere intens bliver stimuleringen. Det kræver, at du kan lide det ‘lidt hårdt’ bag til  for at nyde disse former. Søger du en blidere stimulation, skal du gå efter kugler i aflang facon. Drop analkugler i alt for blødt materiale, de er umulige at indføre. Prøv i stedet nogle af hårdere materiale.

[spacer style=”1″]

5) Plugs for viderekommende

Hvis du vil have, at dit buttplug skal sidde fast under vaginalsex, så skal du vælge et ankerformet plug. Du kan kende formen ved, at plugget er formet som en  trekantet, og bunden er en fast sokkel. Mellem plug og bund skal der være en tynd pind. Her er et eksempel. Denne type plug kan også bruges, hvis du vil gå rundt med ‘lidt hemmelig lir’ i hverdagen. Når du har erfaring med almindelige buttplugs kan du begynde at eksperimentere med andre former og flere størrelser. Mærket domestic partner er kendt for sit ekstreme anallegetøj. Disse er perfekte, hvis du vil vise din partner, hvem der er boss. Du kan også finde alternativer i stål, og mystim laver electro plugs. Du kan også få glas buttlugs. Disse har den fordel, at du både kan varme dem op, og køle dem ned, inden du tager dem i brug. På den måde kan du inkorporerer temeperaturleg til dit analrepertoire.

[spacer style=”1″]

6) Fisting

Er dit sorte håndgranats formerede buttplug ikke længere intenst nok til dig, kan du jo prøve fisting som et alternativ. Det eneste du skal bruge er en knytnæve, tålmodighed og oceaner af glidecreme. Før du går igang kan du evt. varme op med et almindeligt plug. Ellers begynder du med at forme din hånd som et andenæb (husk at smøre den godt ind i glidecreme først) hvorefter du stille indfører din hånd analt. Brug en drejende bevægelse. Når du er kommet langt nok ind, kan du forme din hånd som en knytnæve og begynde at rykke den frem og tilbage. Du får måske ikke hele knytnæven ind i første forsøg, men øvelse gør mester.

[spacer style=”1″]

 

7) glidecreme

Det er svært at spille numsedart uden fugt. Modsat vagina, smører nougatstjernen ikke sig selv. Skal din tur med analtoget køre glidende, må du derfor hjælpe det hele lidt på gled. Min erfaring med analsex, har vist, at en tyktflydende vandbaseret glidecreme er det bedste til analeg. En almindelig vandbaseret glidecreme absorberes let, så man bliver nødt til at påføre igen undervejs. Hvis du gider, kan du bruge mit bedste trick, som er at blande en silikonebaseret glidecreme med en vandbaseret. De silikonebaserede glidecremer bliver ikke absorberet af kroppen og derfor glider de i længere tid. Du skal derfor først smøre kalorius ind i en silikonebaseret glidecreme og derefter påføre et lag vandbaseret. Når den vandbaserede glidecreme er absorberet, vil den silikonebaserede holde legen glidende for dig.

Vil du skifte direkte fra analsex til vaginalsex skal du bruge et kondom. At overføre endetarmsbakterier fra ‘den mørke kanal’ over på pikken og fra pikken til vagina, er intet mindre end den ypperste treenighed af klamt!

Når det så er sagt, så kan du ligeså godt påbegynde din træning til DM i numsedart. Der er i hvert fald ingen grund til at lade være!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *