Anmeldelse af We-vibe 4 Plus par vibrator

I nutidens samfund er langdistanceforhold ikke sjældent set. Par, der lever flere hundrede eller endda tusinde kilometer fra hinanden, er efterhånden ligeså almindelige som et hvert sammenlevende par. Vores alle sammens klode er blevet mindre, hvilket desværre også medfører, at nærkontakt i visse forhold kan blive en mangelvare.

Jeg selv lever i et forhold, hvor mange kilometers afstande er blevet en del af vores fælles hverdag. Med en kæreste der lever det meste af sit arbejdsliv i udlandet, sniger den fysiske og psykiske distance sig snart ind i soveværelset og sex blev for os, efterhånden en sjælden fælles beskæftigelse. Men det er der så sandeligt blevet lavet om på!

Til min 33 års fødselsdag fik jeg, i gave af min kæreste, par-vibratoren We-Vibe 4 Plus og jeg skal love for, at det fik lavet om på dagsordenen i soveværelset. Tidligere har min kæreste og jeg beskæftiget os en del med andre former for sexlegetøj, og efter han har fået arbejde i udlandet, prøvet os frem med forskellige former for “langdistance-sex” over telefon, skype, mm.

Med We-Vibe 4 Plus er vi blevet skænket muligheden for at have et bedre og mere spændende sex-liv, både når vi er sammen og hver for sig! Vibratoren stimulerer på én og samme tid både kvindens g-punkt og klitoris, samt skaftet på manden, hvilket giver en helt fortrinlig fælles oplevelse! Ud over legetøjets fantastiske indvirkning på vores sexliv, når vi er sammen, har vi nu også fået muligheden for at inddrage vores legetøj i telefonsamtalerne på en ny og sjov måde og pludselig tage sex på langdistanceplan til et helt nyt og tilfredsstillende niveau!

Hvad er det så, der gør We-Vibe 4 Plus så ideel for langdistance-forhold? Det skal jeg fortælle dig.
We-Vibe 4 Plus er en app-styret vibrator, hvilket gør det muligt for dig og din partner rent faktisk at styre hinandens erotiske tilfredsstillelse fra hver jeres side af jorden!

Design og anvendelighed af We-Vibe 4 Plus

Selvom jeg må indrømme, at det kan føles en smule grænseoverskridende at købe og bestille sexlegetøj, er det en fornøjelse at modtage pakken med We-Vibe 4 Plus!

Vibratoren kommer i en nydeligt designet æske, der fungerer perfekt som opbevaringsboks, når legetøjet ikke er i brug. Æsken har et enkelt og klassisk design ligesom indholdet af den. Sammen med din vibrator får du en usb-oplader samt en opladningsstation i et diskret, næsten skrivebordsvenligt design. Desværre medfølger der ingen adapter til usb-stikket, selvom det ville have gjort tingene nemmere. Den detalje må man selv sørge for, så man ikke er nødsaget til at oplade sit legetøj via sin computer.

We-Vibe 4 Plus er designet i medicinsk silikone, der føles fantastisk blødt og behageligt mod huden. Jeg selv plejer at kombinere vibratoren med glidecreme. Dette får både materialet til at virke endnu mere blødt, og gør det en smule lettere at sætte vibratoren op. We-Vibe 4 Plus er vandtæt og kan med lethed anvendes under bruseren. Produktet sælges både med og uden fjernbetjening, men desværre er det kun selve vibratoren, der er vandtæt og IKKE fjernbetjeningen.

De, der tidligere har prøvet sig frem med We-Vibes produkter, vil tydeligt kunne genkende det stilrene og lækre design, der også ses ved andre We-Vibe produkter. Trods det genkendelige design er 4 Plus’en en smule forandret, hvilet jeg dog mener kun kommer til dens fordel!

Hvor We-Vibe 4, der er Plus’ens forgænger, var tilgængelig i pink og lilla, er den nyere model tilgængelig i en grålig farve, der altså er en smule mere diskret, selvom en hvid eller sort model ville have været at fortrække for mit vedkommende.

Viberationerne i We-Vibe 4 Plus er kraftigere end før, og hvor den tidligere udgave af par-vibratoren har været en smule svær at holde på plads, sidder dens efterkommer meget bedre, og gør den altså en del mere brugervenlig! Når det så er sagt, er det dog stadig værd at nævne, at produktet måske kan kræve en smule øvelse før den fulde tilfredstillelse opnås.

Vibratoren larmer en smule, især inden den er “på plads”, hvilket kan være en smule irriterende. Den er forholdsvis lydløs ved lavt vibrationsniveau, men altså en lille smule for højlydt, når du skruer op for vibrationsniveauet, til, at det for alvor er en mulighed at bruge den, når du er i selskab med andre.

Da We-Vibe 4 Plus er vandtæt, er den meget praktisk at rengøre. Bare brug varmt sæbevand (brug intimsæbe) eller brug rengøring, der er beregnet til sexlegetøj. Rengør din vibrator før og efter hvert brug, for at optimere renligheden ved dit produkt.

At komme i gang med We-Vibe 4 Plus

Desværre er det med We-Vibe 4 Plus som med alle andre elektroniske produkter – den kræver en vis opladningstid, før man kan komme i gang med at lege. Så man må i første omgang væbne sig med tålmodighed og knytte sig til forventningens glæde.

Som sagt medfølger en usb-oplader, så man kan enten oplade via computer, eller anvende en adapter. Ladetiden er fire timer og batteriet skal være fuldt opladet ved første brug. Så længe vibratoren oplader, vil en lille lampe blinke på opladningsstationen, men så snart den stopper med at blinke og bliver stabilt lysende, er din vibrator klar til leg! Derefter holder batteriet i ca. tre timer ved lavt vibrationsniveau og selvfølgelig lidt mindre ved højt.

Så er det bare med at komme i gang!

Man kan vælge at anskaffe sig en We-Vibe 4 Plus med både app-styring og fjernbetjening, eller nøjes med app-styringssystemet. Jeg selv har kun prøvet med app-styringen og har været fuldt ud tilfreds.
Ud over disse to muligheder er der også en knap på selve vibratoren, hvor du kan styre vibrationsniveau- og mønstre. Dette finder jeg dog en smule upraktisk sammenlignet med app-styringen og fjernbetjeningen – specielt når vibratoren først er “på plads”. Når det så er sagt, er det stadig en praktisk egenskab, når du har vibratoren med i bad, da fjernbetjeningen (og din smartphone) helst ikke tåler vand.

For mig har app-styringen altså været den fortrukne mulighed og er, hvad jeg kan anbefale. Hvis du vælger at bruge denne form for styring kræver det, at din smartphone har bluetooth og derudover, at det er en iPhone 4S/iOS7, en Android OS 4,3 eller nyere end en af disse.

Hvis din telefon opfylder dette er resten til gengæld nemt – app’en er nemlig frit tilgængelig på både App Store og Google Play.

Dog vil jeg advare om at styring via. smartphone kræver en forholdsvis god Internetforbindelse.

App’en til We-Vibe 4 Plus

Som sagt er app’en frit tilgængelig på både App Store og Google Play, og du får sammen med app’en adgang til fem bonusindstillinger, samt seks der gør det muligt for dig at indstille vibrationshastighed og mønstre helt efter eget behov! Det tog mig blot fem minutter at hente app’en. Der vil følge nogle instruktioner på skærmen, som er ret simple at følge, så efter du har opladet din vibrator, tager det altså ikke mange øjeblikke, før du for alvor er i gang med legen.

Nogle indstillinger stimulerer klitoris, mens andre stimulerer g-punktet og som udgangspunkt kan alle disse forskellige indstillinger godt virke som et virvar af stimulations-muligheder. Især hvis man, som jeg, er for doven til at læse manualen. Dette giver dig dog underholdning til en hel eftermiddag, hvor du har muligheden for at lege på livet løs for at finde ud af, hvad der fornøjer dig og dine nedre dele bedst! Dog vil jeg sige, at det for mig krævede lidt tid og øvelse, før jeg fandt ud af hvilken indstilling, der virkede bedst for mig. Man opnår altså størst tilfredsstillelse, når man lige lærer produktet at kende, selvom vejen derhen i sig selv er en leg!

Når dig og din partner ønsker at bruge vibratoren sammen, kræver det altså bare, at han også henter app’en, hvis han skal have lov at styre forlystelsen.

Når I begge har hentet og installeret app’en, og han ønsker at få lov at “styre dig”, vil der blive tilsendt en forespørgsel på app’en, som du skal godkende før I kan få lov at lege. Det er værd at nævne, at når du vil installere app’en, skal du bruge en kode, der står på indpakningen til din We-Vibe 4 Plus, så før du smider indpakningen ud, så husk at gem koden, hvis du skulle få brug for at geninstallere app’en, eller skifte telefon.

Min mening om We-Vibe 4 Plus

Da jeg som sagt lever i et langdistanceforhold, virkede dette legetøj som det ideelle for min partner og jeg! Vi var begge enormt spændte på at afprøve legetøjet og heldigvis er opsætningen altså rigtig nem.

Selvom par-vibratoren er skøn, når man er sammen, har jeg og min partner haft allermest glæde af den, når vi har været hver for sig. We-Vibe 4 Plus giver os mulighed for at være mere “sammen” om legene, end det normalt er muligt, når man er adskilt. Dette har givet os en helt ny og anden form for nærvær i vores “langdistance-sexliv”.

At app’en kræver tilladelse, hver gang din partner vil “styre dig” er et lille minus. Selvom det ikke er et stort savn ved vibratoren, ville jeg have elsket at have muligheden for at blive glædeligt overrasket af min partner i løbet af dagen.

Ud over det synes jeg, at det er en lille smule ærgerligt, at lydniveauet er en smule for højt til, at du kan bruge vibratoren i offentligt rum, uden nogen begynder at lede efter kilden til den underlige lyd, som du forårsager.

Til gengæld er pasformen på We-Vibe 4 Plus virkelig god. Jeg har ofte valgt at bruge en dildo sammen med vibratoren, uden problemer – vibratoren bliver siddende, hvor den skal og virker præcis, som den bør!

Alt i alt har jeg og min partner været enormt lykkelige over vores We-Vibe 4 Plus. Den har, hvor kliché det end lyder, hjulpet os til at få vores sexliv tilbage.

We-Vibe 4 Plus har som tidligere nævnt nogle få minusser, men intet, der gør, at jeg ikke varmt vil anbefale den. Især til dig der, som jeg, lever i et langdistanceforhold, hvor sex ikke altid er lige tilgængeligt!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *