Anmeldelse af Womanizer Pro W500

Womanizer Pro W500 slår den originale Womanizer. I denne anmeldelse kan du læse om fordele og ulemper ved begge Womanizermodeller.

Hvad er en womanizer?

 • En Womanizer er en klitoris stimulator.
 • Womanizeren er unik, fordi den suger, hvor andet klitoris legetøj vibrerer. Derfor kan womanizeren ikke sammenlignes med andet klitorislegetøj.
 • Klitoris bliver “suget op” i et lille hul. Klitoris er derfor ikke i direkte berøring med Womanizeren. Det gør, at man ikke bliver øm i klitoris af at bruge Womanizeren. Jeg kan godt blive øm af at bruge meget kraftige vibratorer. Det problem har jeg ikke med Womanizeren.

Lidt om den originale Womanizer

Jeg er virkelig glad for den originale Womanizer W100. Første gang jeg brugte den, fik jeg en orgasme på under et minut. Det hører til sjældenhederne, at et legetøj kan få mig til at komme på så kort tid.  Den originale Womanizer havde dog nogle ulemper. Men på trods af disse, er jeg stadig fuldt tilfreds med den originale Womanizer.

 • Den originale womanizer har fem styrkeniveauer.
 • Jeg afprøver altid sexlegetøj på næsen eller på mit håndled for at få en ide om styrken.
 • Det laveste niveau kunne næsten ikke suge fast på næsen. Jeg har brug for kraftig stimulation for at opnå orgasme, så jeg regnede ikke med, at womanizeren ville gøre noget godt for mig. Der tog jeg fejl. Det laveste niveau var næsten for kraftigt for mig.
 • Det er svært at beskrive, men det føles som om, at womanizeren “sutter” på ens klitoris, som var det en slikkepind.
 • Det er en behagelig følelse og orgasmerne er meget anderledes, end dem man får med vibratordrevet legetøj.

Ulemper ved den originale Womanizer:

 • Der er kun fem styrkeintervaller i den originale Womanizer. Der er brug for både stærkere og mildere styrker for at tilgodese flere kvindernes behov.
 • Den er lang og tynd. Derfor ligger den ikke ret godt i hånden. Den er let i vægt. Det er ikke en ulempe i sig selv. Det gør trodsalt Womanizeren nem at have med at gøre. Men den lette vægt fik (i min optik) Womanizeren til at virke billig.
 • Womanizerens længde gør det besværligt at bruge Womanizeren sammen med vaginalt legetøj.
 • Det er besværligt at have samleje, mens man bruger Womanizeren. Det er et stort minus for mig. Den originale Womanizer fungerer dog fint som sololegetøj.
 • Den er ikke vandtæt.
 • Knapperne er uhandy. De er følsomme og sidder på en måde, så man let kommer til at trykke på de forkerte knapper.

Disse ulemper gør ikke for alvor noget ved oplevelsen. Den originale Womanizer er stadig et vellykket og meget outstanding produkt.

Womanizer Pro W500

Womanizer Pro W500 er en udvikling af den originale Womanzier. Womanizer Pro W500 har beholdt alle fordelene ved den originale Womanizer, men med praktiske ændringer. Jeg fandt den billigste pris på Womanizer Pro W500 hos Voksen.dk.

 • Der er flere styrkeintervaller i Womanizer Pro W500 (8 styks).
 • Styrkemæssigt er der derfor mere variation i Womanizer Pro W500. Den kan både blive væsentlig mildere og væsentlig kraftigere end originalen.
 • Jeg nød de lave intervaller, da de gav mig mulighed for at bruge womanizeren på mine nipples. Suget (selv på det laveste niveau) i den originale Womanizer var for kraftigt til dette.
 • Vigtigst af alt, så betyder de otte intervaller, at Womanizeren kan bruges af flere kvindetyper. Både dem der foretrækker kraftig stimulation og dem, som værdsætter mild stimulation.
 •  Womanizer Pro W500 har et flottere design og en mere kompakt størrelse end den originale Womanizer. Den kompakte størrelse er et stort plus for mig, fordi jeg gerne vil bruge vaginalt legetøj med min Womanizer. Den kompakte størrelse gjorde det også lettere at bruge Womanizeren sammen med min kæreste.
 • Knapperne er nemme at bruge og mere robuste end dem på den originale Womanizer. Man kommer derfor ikke til at trykke på noget forkert.
 • Hvis man trykker blidt på tænd/sluk knappen, går Womanizer Pro W500 ned på den laveste setting. Det er smart, hvis man har brug for en hurtig pause. Den laveste setting er meget støjsvag.
The Womanizer Pro gets the job done.
Foto af Womanizer Pro W500.

Ulemper

 • Womanizer Pro W500 er ikke vandtæt. Det er en skam, da det er et legetøj, jeg gerne ville have haft med i bruseren. Det virker måske ikke af meget. Men når man tænker på Womanizerens pris og kvalitet, så havde jeg forventet, at den ville være vandtæt.
 • Det mest tricky ved Womanizeren er, at den er svær at sammenligne med andet legetøj. Det er derfor vanskeligt at anbefale den, da jeg ikke ved, om den kan gøre det store for dig. Womanizeren er i den dyre ende, så det kan være lidt et sats at købe den.

Før du køber Womanizeren

Der er nogle småting ved Womanizeren, som man skal være opmærksom på. Dette kan give dig en fornmmelse af, om Womanizeren er et legetøj for dig.

 • Womanizeren skal holdes (helt) stille over klitoris. Der er altså ikke mulighed for at køre Womanizeren rundt om klitoris.
 •  Womanizeren er ikke i direkte kontakt med klitoris. Du har derfor ikke fri adgang til klitoris.
 • Selvom Womanizeren ikke er i kontakt med klitoris, skaber den direkte stimulation af klitoris.

Når det er sagt, så leverer Womanizeren nogle lange orgasmer. Den første orgasme jeg fik med Womanizer Pro W500 var mellemstærk til stærk – og det var på det mellemste styrketrin. Jeg kan ikke bruge de to kraftigste styrker, da de bliver for voldsomme for mig.

De laveste styrker er meget milde. De milde styrker gav mig nogle lange og milde orgasmer, som blev ved indtil jeg skruede op for styrken og fik en ordentlig afslutning. Selvom jeg bruger Womanizeren lang tid ad gangen, så er jeg aldrig blevet øm af at bruge den.

Original Womanizer VS. Womanizer Pro W500

Jeg elsker den originale Womanizer, men Womanizer Pro W500 elsker lidt mere. Hvis du har planlagt at inverstere i en Womanzier, så vil jeg anbefale Pro versionen, da de små finjusteringer, gør en kæmpe forskel. De gør Womanizer Pro W500 mere praktisk og mere anvendelig end den originale Womanizer.

Hvis du vil bruge Womanizeren med en partner, så er der ingen tvivl om, at Womanizer Pro W500 er den helt store vinder.

Anbefales til dig hvis:

 • Du er frisk på nyt og spændende legetøj
 • Du kan lide sugende stimulering af klitoris
 • Du i forvejen havde planlagt at købe en Womanizermodel

Anbefales ikke hvis:

 • Du ikke bryder dig om direkte klitoris stimulation.
 • Du ikke bryder dig og sugefølelser på klitoris.
 • Du kommer lettest med legetøj, som du kan bevæge rundt.

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *