Barberen

Læs hele novellesamlingen på eReolen hjemmeside —

Hun havde mailet med ham i et stykke tid og fandt hans ihærdighed og fantasi yppig. Han ville udrette noget, sagde han, og meget gerne på hende. Hun lo og tænkte, det skal han have lov til, men han må arbejde lidt for sagen. Hun holdt ham hen med koketteri og små nette afvisninger, men det opildnede ham kun yderligt. Han udmalede sine fantasier og alt, hvad det ville gøre ved ham, hvis han bare fik lov.

De aftalte til slut en dag for et møde. Efterårsløvet begyndte så småt at falde, dog var Tivoli endnu åbent, og det samme var Apollobryggeri lige ved siden af Tivolis hovedindgang. Hun mødte afslappet op og sporede hurtigt den lidt yngre nervøse mand, der spejdede efter hende foran turisternes mekka i København. Hun stod lidt og betragtede hans trippen, de små fodskift og hænder der gik til ansigtet og kløede i gedebukkeskægget. Hans øjne afsøgte alle de mange mennesker, som slentrede forbi på vej ind i Havens varme favn. Hun gav sig til kende, og han udbrød:
”Du er mere lækker, end jeg regnede med.”
Et foragteligt fnys var nær kommet over hendes læber. Hvad hun tænkte om ham, havde hun sandelig ikke i sinde at sige, men hun skulle åbenbart vurderes. Han kom fra Fyn, var kørt den lange vej med bilen pakket af udstyr, som han inderligt håbede at få brug for. Hun så på ham og smilede med de røde læber. Han opdagede næppe, at smilet ikke nåede til øjnene. Hans øjne hang i stedet for ved brysterne, hvis konturer lå tydeligt aftegnet i en nedringet stramtsiddende rød bluse, hvor vorterne sås tydeligt gennem det bløde stof. Hun opdagede bevægelserne i hans øjne og foreslog, de tog en øl på Apollo for at tale om hans fantasi.

Hun gik forrest og fandt underetagen, hvor man kunne nøjes med at drikke øl, og lod ham bestille. Hun betragtede det korte mørke hår, skægget, der lå som tætte totter i underansigtet, to små grå øjne, der blev endnu mindre i stålbrillerne og hans tætbyggede krop, der bevægede sig hurtigt i små ryk. Han talte hektisk i stød. Det var fredag, og stedets bænke fyldt op. Massen af mennesker sad trygt og varmt i bryggeriet og lod det gyldne øl flyde i lange tynde glas i ren fredagsløssluppenhed. Han og hun gled ind i rummets atmosfære og nærmede sig hinanden.

Hun lod ham tale og så liderligheden i øjnene stige i takt med, at glassene på bordet voksede i omfang. De sad først overfor hinanden, men efter kort tid flyttede han sig om på hendes side for at mærke og røre. Hun lod hans hænder glide rundt om ryggen og bagefter strejfe brysternes vorter, mens deres tunger begyndte at lege.

”Du er så hot,” sagde han hæst.
”Jeg vil så gerne!”
”Ja,” lo hun, ”og hvordan har du så tænkt dig, vi skal gøre det,” spurgte hun, mens hun betragtede hans panderynker og tænkte, en plan har han næppe. Liderligheden førte ham over Storebæltsbroen uden en tanke for konsekvenserne.
”Jamen jeg vil,” sagde han bestemt og besluttede at leje et værelse til formålet. Hun nikkede nådigt, og sammen gik de mod Vesterbros mange hoteller. Undervejs stoppede de ved hans bil, hvor han fremdrog en hvid plasticpose. Med et skævt smil smækkede han døren til firehjulstrækkeren i. Måske var han lidt flov over plasticposen, tænkte hun. Hun ledte ham ned ad Vesterbrogade, stoppede ved et pænt hotel, og lod ham bestille et værelse og betale. Hun stod pænt ventende med de glinsende røde læber og mærkede fugten på de nedre læber. Undervurderede hun ham?

Værelsets vinduer vendte ud mod Vesterbrogade og var pænt med en stor dobbeltseng, et blødt dybrødt tæppe på gulvet, skrivebord og to lænestole. Hun så hurtigt hen over møblementet og gik målrettet mod badeværelset, der havde en indbydende bred badeniche med en glasdør, hvor brugerne uhindret kunne se ind under et bad. De kyssede op ad glasdøren og lod tungerne danse rundt mere og mere grådigt, tøjstykker gled på gulvet i virvar. Hans hænder flåede trusserne af, og endelig så han genstanden for begæret: De mange sorte hår, der lå i en trekant i skødet mellem de flødeskumshvide lår.

En barket håndværkerhånd løb mellem hårene. Han lagde sig på knæ, lod ansigtet bade i dem og med fingrene prøvede han at skille læberne ad. Hun betragtede det korte maskinklippede hår, tog fat om nakken og hev hans ansigt baglæns.
”Bad,” sagde hun bestemt og trådte ind bag glaslågen, som hun lod stå åben. Tøvende stod han tilbage, ubeslutsom om han skulle smide sine busker. Hun vendte ryggen til ham og lod det varme vand sile ned af kroppen, mens hun gned de nedre læber med en hånd. Hårene glinsende i vandet som sort tang, og hun lo lydløst.

Latteren gik over i små støn, da han kom ind og kærtegnede ballerne og brysterne bagfra. Hun tænkte hurtigt: ”skal han komme ind, eller skal vi vente til bagefter?” Han tog beslutningen for hende, da hun mærkede et ivrigt køn presse sig mod ballerne. Hun stillede sig på tæer, spredte benene og bøjede sig lidt forover, mens hun holdt fast ved amaturet. Hænderne greb om hendes hofter. Han kom let ind og ud, mens vanddråberne dansede ned over hendes ansigt og brysterne, hvor vorterne på skift fik en tur med hans hænder. Hun steg endnu højere op på tæerne for at få ham dybt ind.

Turen mellem ballerne blev kort, der kom et lille udbrud, og det våde mellem læberne blev lidt mere vådt. Hans ansigt hvilede mod hendes nakke, mens der slap en lille lyd af en undskyldning ud. Hun sukkede og tænkte tilfreds, at nu ville han blive mere afslappet, når han tog værktøjet frem.

Hun vaskede sig færdig og tog sig god tid, mens han klaskede vand over sit nu slappe køn. Bagefter stod hun afventede og så på ham, da han lå afslappet på sengen. Hendes øjne betragtede ham og plasticposen, hun smilede og spurgte, om han var klar.
”Kom,” sagde han, og hun lagde sig ved siden af ham. De talte lidt. Derefter rejste han sig op, tog fat i posen og fremdrog med et stolt smil grejet. Hendes øjnebryn røg i vejret, mens hun ventede. Men da han gjorde tegn til, at hun skulle sprede benene, gjorde hun det, og lod sit køn være helt åbent.

En hånd strøg hårene og standsede ved perlen, som igen skinnede af safter.
”Kom helt hen til kanten,” lokkede han.
Hun fik skubbet sig derhen og spredte igen benene vidt åbne. Et par fingre begyndte at danse på perlen, hun lagde dog en hånd over hans og spurgte, om han ikke skulle i gang.
”Jo,” lo han.

Hurtigt bøjede han sig ned, og et kys ramte lidt ved siden af perlen. Han tog fat i posen og fandt værktøjet frem. Skummets kølighed sendte små chok gennem den varme ophidsede hud. Skraberen kradsede mod huden, mens hun hørte hans ord om, at hun dog havde mange hår. Han rejste sig, tog en standerlampe ved skrivebordet og brugte den nu som projektør. Tilfreds brummende han et:
”Det var bedre,” og arbejdede sig metodisk gennem hårene. Hænderne var vant til at arbejde, hun mærkede en form for faglig stolthed i de systematisk arbejdende hænder og hørte små tilfredse brum.

For hvert skrab mærkede hun kraftigere og kraftigere perlens forsvarsløshed og læbernes kølighed. De spredte ben understregede sårbarheden, og da han erklærede sig færdig, prøvede hun at samle dem igen. Men han holdt fast. Han slog en varm hånd ned mod åbningen og gned den hårdt mod kønnet. Derefter lagde han sig på knæ. Det lå en fortættet stilhed i rummet. Kun perlen jamrede i hendes indre som en brystvorte, der venter sultent på at blive suttet stiv. Hans tunge kom og slikkede metodisk fra den ene ende til den anden for at runde perlen og dvæle ved den for igen at søge ned ad og ind mellem revlen ned til den bagerste indgang og op igen. Han nød sin triumf, og hun sin åbenbare forsvarsløshed.

Vanviddet varede alt alt for længe. I sit indre skreg hun en bøn til ham om at sutte sig færdig på perlen, men i stedet stødte han sit køn ind i hende. Igen og igen – som en belønning for det hårde slid. Han greb hendes ben og løftede dem op, mens stødene kun blev voldsommere. Han kom, da hun mærkede den klæbrige saft sive langsomt ud. Hun observerede, han stod og svajede, før han faldt ned over hende.
Senere tiggede hun ham om at sutte på den forsvarsløse perle.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *