Måske er du allerede stødt på Cambria Joy? Hun har været bikinimodel de sidste fire år og optrådt som babe i forskellige musikvideoer. Hun blev dog for alvor kendt gennem Instagram, hvor hun indtil videre når ud til 54200 followers.


View this post on Instagram

The eyes are useless when the mind is blind

A post shared by Cambria Joy – Model (@cambria_joy) on


Cambria Joy bor i Los Angeles, Californien. Officielt har hun senest rocket catwalken til “LA Swim week” i år 2015. Men hun spilder ikke tiden. Cambria Joy bruger instagram aktivt til at sætte skub i modelkarrieren, som ser ganske lovende ud. Hun har blandt andet været model for bilmagasinet Spocom.


Tag mig til Californien nu!


View this post on Instagram

Happy Friday 💙 Bikini: @kandyshopbikinis

A post shared by Cambria Joy – Model (@cambria_joy) on


Cambria Joy’s første modeljob, var som babe i musikvideoen “made it” af Imigrant. Denne musikvideo har været umulig for mig at finde! Senere har hun optrådt i (den tvivlsomme punjabi rapvideo) Imaginary af Imran Kahn. Hun har også optrådt i musikvideoen Sunday af bandet Special Blend. Det er dog først i musikvidoen Bitches N Marijuana af Chris Brown, at hun får et musikvideojob af en vis international tyngde. Hun får dog ikke meget af spotlightet selv. Hvilken er en skam.Men hun er kommet langt, når man tænker på hendes beskedne 22 år. Vi håber, at vi ikke har set det sidste til Cambria Joy!

Du kan følge hende på instagram og skubbe hendes karriere i den rigtige retning.