Den ultimative guide til at give et godt blowjob

Denne guide vil trin for trin hjælpe dig til at give det bedste blowjob nogensinde. Lige meget om du er nybegynder eller erfaren inden for området, vil denne guide helt sikkert være dig behjælpelig, hvis der mangler magi i soveværelset. Ikke nok med at guide dig til den bedst mulige oplevelse for både dig og ham, vil denne guide til et godt blowjob også fortælle, hvorfor de enkelte teknikker er så fantastiske, som de lyder. Med de tips og tricks, denne guide indeholder, vil du aldrig mere gå galt i byen, når det gælder et godt blowjob!

Opvarmning:

Hvis du er nybegynder og derfor usikker på, hvordan du skal komme i gang, kan det være en god idé at starte stille og roligt ud. Der er intet mere sexet end selvtillid, så det gælder om i det mindste at lade som om, du har styr på det, du gør. Gør dig selv i humør til, hvad der skal til at ske, så du får ligeså meget lyst som ham. Bagefter kan du starte med bare at kysse hans pik med en lettere åben mund, så er du, før du ved det, i gang med at give ham et blowjob.

Mental opvarmning:

Varm din fyr op mentalt inden du begynder. Tal frækt til ham og fortæl ham eventuelt, hvad du har tænkt dig at gøre ved ham. På den måde bliver han spændt og tændt, og du finder samtidig ud af i hvilken rækkefølge, du vil gøre hvad. Gør dig til for ham, så han kan se, at du også har lyst til ham. Sæt stemningen med stearinlys, lav musik og lås dørene. På den måde er der ingen tvivl om, hvad du vil, og det vil uden tvivl gøre din fyr meget glad, hvis det er dig, der tager initiativet til det.

Andre opvarmningsteknikker:

SMS’er:

Send din fyr en sms, mens han er på arbejde og fortæl ham, hvad du har tænkt dig at gøre. På den måde er han allerede klar og spændt, inden han kommer hjem til dig.

Brug hænderne:

Kæl for din fyr inden I tager tøjet af hinanden. Rør ham over hele kroppen, og lad ham fx røre ved dig, mens du tager hans pik ud af bukserne, uden at du tager hans bukser helt af.

Brug din mund:

Dril din udkårende ved at lade ham få en forsmag på løjerne. Giv ikke alt du har fra start, men gør det vildere og vildere. Du kan fx starte med at slikke på hans pik, som var du en kat. Altså små hurtige slik, der tirrer og tænder ham. Du kan med fordel også puste let på hans pik og ændre temperaturen på din ånde med munden. Dette vil også kilde og tirrer ham, så han er helt klar til det perfekte blowjob. Du kan også stønne og hviske frække ting i ørene på ham. Pas dog på med at sige for meget, da det godt kan blive irriterende.

Brug din krop:

Mænd elsker at se på, så tag tøjet af for din fyr, og lad ham se dig røre ved dig selv. Dog ikke for meget, din fyr skal stadig kunne mærke, at du har brug for ham, og at han også godt må røre.

Stillinger:

Når man skal give et blowjob, er det vigtigt, at både du og den heldige modtager, føler sig godt tilpas, og enten sidder, ligger eller står behageligt. Det skal være let for dig at nå, men ikke så let, at det bliver kedeligt for ham, og heller ikke så svært, at du får ondt. Vil du gøre din fyr glad, så find en stilling, hvor han har udsigt til enten for eller bag. Herunder er listet en række stillinger med forklaringer på, hvorfor de både er gode for dig og ham. Eksperimenter med hinanden, det er både sjovt og lærerigt.

Liggende:

Når man ligger i sengen inden sex er det oftest med ansigterne mod hinanden, så man kan kysse og kæle. Når du er klar til at tage kæleriet til næste ”level”, så bed ham om at lægge sig på ryggen og kys ham ned ad halsen og videre ned ad maven. Start med at kysse hans pik og slik lidt på den. Herefter kan du tage den i munden, presse den imod dine bryster osv. Dette er den mest afslappende stilling for modtageren af blowjobbet, da han kan ligge helt uden at røre en finger og bare nyde, hvad du gør ved ham.

Tips og tricks til den liggende stilling:

Har han problemer med at se, læg da et par puder under hans hoved. Tal frækt til ham undervejs og spørg om han kan lide, hvad han ser. Sæt gerne håret op inden, så din fyr har fri udsigt til alle dine bevægelser, samt din mund når den er over hans pik. Tag læbepomade på inden og smil undervejs, dette vil uden tvivl gøre ham hård som sten. Vil du prøve flere stillinger på en aften hold da lidt igen, så han har noget at glæde sig til.

Stående eller siddende:

Når du føler dig klar til at tage blowjobbet ”to the next level” bed ham da om at rejse sig op. Med dig på knæ vil han føle sig magtfuld og stadig have mulighed for at se ned på dig, mens du giver ham det bedste blowjob. I stående position har din fyr mulighed for at støde sin pik ind i munden på dig, hvilket er meget behageligt og igen meget magtfuldt for ham. Sætter du ham i en stol, vil han føle sig som en sand konge. Spred hans ben så meget som muligt, og kravl ind i mellem dem. Dette giver ham både frit udsyn til dine bryster, samt hans egen pik.

Tips og tricks til den stående eller siddende stilling:

Hav altid en våd hånd i nærheden. Med den kan du ”forlænge” din mund, så han føler, at han kommer længere ind, samtidig med at du slipper for den trælse opkastfornemmelse, der kan komme, når han kommer til at tvinge pikken for langt ind i din mund. Bliver du træt i kæberne, er det også en god idé at spille den lidt af på ham med en våd hånd et lille stykke tid, indtil du er klar igen. Mænd elsker at se deres udkårne nyde deres pik, så smil og støn så han ved, at du nyder det ligeså meget som ham.

69’eren:

69’eren er ej at forglemme i jagten på den perfekte blowjobstilling. Det er en stilling, hvor både du og han, vil nyde godt af hinandens tunger og kærtegn. Læg ham på ryggen og kravl op på ham med hovedet mod hans pik og din skede over hans mund.

Tips og tricks til 69’eren:

Skønt 69’eren er en fantastisk stilling, er det også en stilling, der let kan gå galt. Hans pik vil være svær for dig at få ordentligt ind i munden, så vær forsigtig og pas på med ikke at ramme ham med dine tænder.

Godt at vide om de fire positioner:

Gældende for alle blowjobstillinger er, at det altid vil være behageligst for din fyr, hvis du kommer nedefra og op, altså sidder på knæ eller ligger over ham med hovedet vendt mod hans. Det er også den letteste måde for dig at tage kontrol over hans pik og den letteste måde at give ham frit udsyn til hele din krop. Det er vigtigt, at I begge nyder blowjobbet undervejs, og at I prøver noget nyt, hvis en af stillingerne ikke fungere for jer. Det er bedst for ham, hvis du også nyder det til fulde.

Det passende tidspunkt at give et godt blowjob på:

Du kan altid give din fyr et blowjob, hvis du føler for det, men skal det være det helt perfekte blowjob, som din fyr aldrig glemmer, er timingen vigtig. For en fyr vil et blowjob altid være passende, men vil du redde hans dag, så sid klar derhjemme efter en lang dag og overrask ham med et afstressende blowjob.

Surprise-blowjobbet:

Tag dit frækkeste undertøj på og vent på, at din fyr træder ind af døren. Hold en ren klud eller håndhåndklæde under den varme hane og vrid den op. Smid så din fyr på sengen og knap hans bukser ned. Med den fugtige og varme klud kan du duppe hans pik ren, dette vil både være det lækreste for dig, når du skal til at sutte ham, men det vil også føles skønt for ham. Pust på hans pik, så den køler af igen, og lad derefter din mund gøre resten af arbejdet. Kontrasten fra den varme klud til den kolde luft og din varme, våde mund, vil være helt fantastisk og din fyr vil være dig dybt taknemmelig bagefter.

Det længe ventede blowjob:

Skal det være ekstra frækt, kan du lade din fyr vide, at du har lyst til at tage hans pik i munden og så sende ham af sted på arbejde. Så vil han hele dagen tænke på dig, og vil ikke kunne vente med at komme hjem til dig igen. Når han så kommer, kan du følge overnævnte guide til et surpriseblowjob, så det bliver skønt for både dig og ham. At give ham forventninger og lade ham vente hele dagen, forpligter dig til at være entusiastisk og imødekommende, når han kommer hjem, da han højst sandsynligt ikke har kunnet tænke på andet end dig og ham hele dagen.

Fantasi-blowjobbet:

Spørg din fyr hvilke fantasier han har, og se om det kan lade sig gøre at opfylde dem. Det kan fx være, at han har forskellige steder i tankerne, hvor han ville elske, at du gjorde dig til for ham, måske har han drømt om, at du havde et bestemt kostume på. Så længe du også selv synes, det er frækt, er der ingen grænser for, hvor og hvordan du kan tilfredsstille din fyr, så han aldrig glemmer det.

Forspil:

Et godt blowjob kan også være forspil til sex. Det vil gøre ham hård og dig våd, hvilket er præcis, hvad I bør være ude efter. Blowjobbet kan også komme midt i den seksuelle agt, hvilket både kan være et sjovt afbræk fra de sædvanlige stillinger og et spændingsopbyggende element til, hvad I bagefter skal kaste jer ud i. Som sagt, jo mere i eksperimenterer, jo bedre.

Det passende sted at give et godt blowjob:

Lige som timingen er stedet også væsentligt for at give det bedst mulige blowjob. Da soveværelset tit er stedet for intimitet og privatliv, kan det være sjovt og spændende at bruge andre steder som scene for det bedste blowjob. Herunder er listet en række ”locations” der kan være gode alternativer til soveværelset.

Stuen, køkkenet, badeværelset:

Disse tre steder kan alle laves om til hyggelige og sexede steder at give din fyr en blowjob. Tag dyner, puder og stearinlys under armen og red op på gulvet for at forkæle din fyr. Det virker som et friskt pust og er en god måde for at få magien til endnu en gang at slå til. Hav gerne noget musik kørende i baggrunden, men drop radioen, da der ikke er noget så forstyrrende som radioværter eller reklamer midt i jeres elskov.

Hotelværelset:

Hvis du og din fyr alligevel er på hotel er det en oplagt mulighed for at vise din kærlighed til ham. Det er frækt med et fremmet sted og lækkert med helt rene dyner og en flot indretning. Det kan være rigtig frækt for din fyr, hvis du lige inden I skal være et bestemt sted, trækker ham ind til dig og giver ham et blowjob i en af stillingerne nævnt ovenfor. Det at være presset på tid kan være spændende og ophidsende, og vil helt sikkert heller ikke blive glemt i et godt stykke tid efter.

Vovehalsene / Road Head:

Er du og din fyr et par vovehalse, kan det være rigtig frækt og enhver fyrs drøm at få den suttet af i bilen. Dette kan være farligt og det frarådes at gøre på trafikerede veje og mens I kører. Gnid din fyr uden på bukserne i et par minutter, og bed ham om at holde ind til siden. Knap din fyrs bukser op og læn dig ned over ham fra dit sæde. Dette vil være meget ophidsende for din fyr, da ingen forbipasserende kan se hvad der sker, samtidig med at han skal holde et pokerface så ingen fatter mistanke.

Det kan også være frækt på offentlige toiletter, i skoven eller på stranden, men vær opmærksom på at det er ulovligt at have sex på offentlige steder, så det gælder om at være forsigtige.

Den bedste blowjob attitude:

Som nævnt i de tidligere afsnit er det vigtigt, at du viser din fyr, at du elsker hans pik, og at det ikke er en sur tjans at gå ned på ham. Hvis du vil give ham det bedst mulige blowjob, er du nødt til at virke engageret, ivrig og lysten. Smil, hav et frækt glimt i øjnene, bid dig i underlæben og gør dig til for ham, det er en ultimativ start på et godt blowjob. Har du den omvendte attitude, når du skal til at sutte hans pik, vil han føle sig forlegen og skidt tilpas. Hvis I spiller rollespil, lev dig da ind i rollen, og hvis din rolle er at se sur ud, og at I begge er indforståede med dette, er det selvfølgelig helt fint. Men som udgangspunkt, smil da til ham og lad ham vide, at du elsker det, du gør.

Forstå din fyr:

For at blive den ultimative mester i blowjobs, er det vigtigt at forstå din fyr og det forhold, han har til sin penis.

Ego og selvtillid:

En mands selvtillid hænger i det fleste tilfælde sammen med hans pik. Derfor er det vigtigere end noget andet, at du aldrig kalder din fyrs penis for noget, der kan tolkes forkert, så han fx tror, at du ikke synes om den. Lav aldrig sjov med hans penis, det vil gøre ham usikker og ked af det. Fortæl ham i stedet for, hvor smuk, du synes, den er, hvor dejlig den føles i din mund, og hvor godt du kan lide at sutte den. Et sådan selvtillidsboost vil uden tvivl gøre blowjobbet endnu bedre for ham.

Afhængighed / underdanighed:

En mand er bygget til at føle sig ønsket og nødvendig. Ligesom han skal få dig til at føle dig smuk, uundværlig og som den eneste ene, er det dit job at få ham til at føle sig som en rigtig mand. Dette gør du ved at fortælle ham, at du har savnet ham, og at det er for jeres begges skyld, at du vil give ham et blowjob. Da mandens pik er så tæt forbundet med hans selvtillid, ligesom kvinders syn på deres egne kroppe også hænger sammen med deres selvtillid, er det vigtigt, at du og din udkårne viser hinanden, at I accepterer hinandens udseender fuldt ud. Dette viser du din fyr ved ganske enkelt at give ham et blowjob. Hvis ikke, du ville give ham et blowjob, vil han måske tro, at det havde noget med hans penis at gøre. Derfor er det godt at vise hinanden afhængighed og underdanighed, så der ingen tvivl er om, at I har brug for hinanden på den bedste måde, der findes.

Sædafgang:

Mænd elsker at komme i deres udkårnes mund, hvilket kan være afskrækkende for mange kvinder. Igen er det en form for magtfølelse for mændene og også en måde for dem at vise, at lige præcis deres kvinder tilhører dem og ingen andre. Det kan være grænseoverskridende at skulle sluge sin fyrs sæd, men hvis du er frisk på det, vil det få din fyrs selvtillid helt i top. Er du helt afskrækket ved tanken, er det en god idé at sætte jer ned og snakke om det. Hvis du elsker din fyr, og han elsker dig, er der ingen tvivl om, at en sådan samtale vil være gavnlig. Andre muligheder kan være at spytte mandens sæd ud efter blowjobbet, igen er det bare vigtigt, at han også er indforstået med det og ikke tager det som en afvisning. Nedenunder vil være listet en række muligheder for at få din fyrs sæd til at smage bedre, så du ikke vil have et ligeså stort problem med at sluge.

Go:

  • Frugt/naturligt sukker får sæden til at smage sødere og mildere end normalt
  • Vand mildner også den bitre, salte smag
  • Grøntsager og krydderurter er også en god måde at ændre sædsmagen

No go:

  • Kraftigt lugtende fødevare som fx hvidløg og chili kan forværre smagen
  • Kål, bønner og asparges hjælper heller ikke på smagen, tværtimod
  • Kaffe, nikotin/cigaretter og koffein forværrer også smagen, så hvis du har i tankerne at forkæle din udkårne med et blowjob, kan du jo lade være med at lave kaffe lige inden.

Basic blowjobteknikker:

Når du skal give et godt blowjob, er det rart både for dig og ham, at du har styr på teknikkerne. Der er mere end bare en måde at sutte en pik på, hvilket kan være godt at vide, hvis man vil give det bedst mulige blowjob. Når du giver et blowjob, substituerer din mund din skede, hvilket skal kunne mærkes. Din mund skal være varm og våd, og du må aldrig bruge dine tænder – kun hvis du bliver bedt om det.

Brug tungen:

Lad din tunge være placeret på din fyrs pik under det meste af blowjobbet. Når du kommer til pikkens hoved, kan du kilde det med din tunge. Når du har hele din fyrs pik i munden, kan det være rart, hvis du lader din tunge køre op og ned af skaftet på den imens. Friktionen, der skabes i mellem din tunge og hans pik, er rigtig dejlig for ham.

Udnyt dit mundvand:

Alle har vand/spyt i munden og det er ikke noget at være flov over, tværtimod. Jo mere spyt jo bedre, for det er altid rarest for fyren at have en våd pik. Det kan godt gøre ondt på ham, hvis den bliver for tør. Derudover er det rart og sexet for ham at se, at du er tryg nok ved ham til, at du tør se ud, som du gør, for at give ham den bedst mulige oplevelse.

Brug hele munden:

Hvis du kan, tag da din fyrs pik så langt ind i munden som muligt. Gør det langsomt, så er det lettere ikke at få den galt i halsen. Hvis du får den galt i halsen, er det heller ikke det værste, der kan ske, din fyr vil ikke blive fornærmet, men tværtimod en anelse stolt over, at han er for stor.

Hold små pauser:

Hvis du har brug for en pause skal du endelig tage en, men husk at bruge hænderne i stedet for. Mandens ophidselse kan hurtigt forsvinde, så det gælder om hele tiden at have fat i hans pik på den ene eller den anden måde. I de små pauser kan du med fordel kysse hans ædlere dele, mave eller mund.

Op og ned:

For at få ham til at komme er en op-og-ned-bevægelse tit nødvendig. Det behøver ikke at gå stærkt og din tunge klarer alligevel det meste af arbejdet for dig. Du kan også få ham til at støde frem og tilbage i din mund, det er både dejligt for ham og giver dig mulighed for at slappe af i nakken imens.

Brug hænderne:

Det er ikke snyd at bruge hænderne under et blowjob, tværtimod. Det kan give en dejlig afveksling og kan også være med til at øge nydelsen. Det kan være svært at få en fyr til at komme med munden alene, så med mindre du har rigtig god tid, er det altså en fordel at bruge hænderne.

Variation:

Du kan med fordel veksle imellem de forskellige teknikker, for bruger du udelukkende en, kan det ende med at fjerne noget af følelsen i pikken. Det er dog op og ned bevægelserne, der får ham til at komme, så det er en god idé at bruge dem tit.

Sådan afslutter blowjobbet du med stil:

Når han er ved at være i mål, er der som regel ingen tvivl. Han vil højst sandsynligt stønne og begynde selv at styre dit hoved og tempo. Her kan det være en fordel at bruge hænderne igen for at holde ham i skak, så det ikke bliver ubehageligt for dig.

Keep going:

Det vigtigste til allersidst er, at du ikke stopper, men bliver ved i det tempo, han ønsker. Det kan være svært, men er i sidste ende det hele værd. Det er nu op til både dig og ham, hvor han skal komme henne. Det kan både være i din mund eller på din krop alt efter, hvad du har det bedst med. Det er ikke godt for ham, hvis det ikke er godt for dig, så hold entusiasmen oppe ved at gøre det, du også bedst selv kan lide. Så burde du være klar til at give og afslutte et godt blowjob med stil.

Ekstra tips og tricks:

Nu burde du stort set være klar til at give et rigtig godt blowjob, men her er lige et par ekstra tips til at gøre det helt perfekt.

Deepthroating:

Deepthroat er, når du tillader din fyrs penis at komme helt ned i din hals. Dette kan kun lade sig gøre, hvis hans pik er lang nok og ikke er for tyk. Der er optil flere grunde til, at mænd godt kan lide dette, bl.a. fordi at indersiden af din hals er så smal, at mandens penis vil kunne mærke den over det hele. Derudover er mænd bygget til at presse deres penisser så langt ind i kvinden som muligt, om det er i skeden eller munden er lige meget. Sidst men ikke mindst viser du din mand, at du elsker det ved at lade ham komme så langt ind i dig som muligt. Du skal dog ikke gøre det, hvis du ikke kan lide det!

Bedste stillinger til deepthroating:

Hvis du ligger på ryggen med hovedet halvt ud over sengekanten, kan din kæreste stå op og føre sin penis så langt ind i din mund som muligt. Det, at du ligger fladt på ryggen med strakt nakke, gør det lettere for ham at komme til.

69’er stillingen er også optimal til deepthroating, da hans penis vil vende i samme retning som din hals.

Nu burde du være udstyret til at give det bedst mulige blowjob, om det er første eller femte gang, du skal gøre det, og om det er med en fremmed eller din kæreste i gennem mange år. Der er ingen tvivl om, at denne guide passer på langt de fleste mænd.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *