Den ultimative oralsex-guide til mænd

Denne guide vil trinvist give dig de bedste tips og tricks til at give ultimativ oralsex. Har din kæreste, kone eller en du er varm på, fortjent at få en uforglemmelig seksuel oplevelse er denne guide uden tvivl behjælpelig. Oralsex behøver ikke nødvendigvis kun at fungere som forspil til en hed aften i sengen, det kan også fungere som ”hovedretten”, hvor du som manden, tager styringen og sender din kvinde på en uforglemmelig rejse ind i sanseverdenen. Det er et utal af måder at gøre oralsex sjovt, spændende og ikke mindst sexet, og denne guide vil ikke blot give dig alle tricksene, den vil også fortælle, hvorfor de enkelte teknikker og tricks er så fantastiske, som de lyder. Følger du rådene i denne guide, vil du aldrig mere være i tvivl om, hvordan man giver sin kvinde ultimativ oralsex.

Opvarmning:

Kvinder er generelt langsommere end mænd til at blive ophidsede. Dette er der intet galt i, du er blot nødt til at kæle lidt ekstra for at få hende rigtig tændt. Et godt tip kan være at starte ud med frække kys på halsen, brystet og blide kærtegn på røv og inderlår. Går du for voldsomt til værks med at røre kvindens skede, kan det hurtigt gøre ondt og virke som et turn-off. Hvisk frække ting til hende, fx ting du har lyst til at gøre, når du først går i gang med at slikke hende. Varm hende så meget op, at hun til sidst selv begynder at hentyde til, at du skal gøre noget mere ved hende. Herefter bevæger du dig ned mellem benene på hende.

Mental opvarmning:

Er du ude på den helt store charmeoffensiv – måske er det kærestens fødselsdag, og hun fortjener lidt ekstra? Så gør du ekstra meget ud af, at hun får en god og uforglemmelig oplevelse. Skriv til hende i løbet af dagen, om ting du har lyst til at gøre ved hende, når hun kommer hjem og kæl endelig for detaljen. NB: Tænder du din kæreste, allerede inden I skal ses, er det vigtigt, du ikke skuffer hende, ved så ikke at gøre, som du har lovet. I kan også sende billeder frem og tilbage af hinandens kropsdele, men husk at det er hende der er i fokus og at det er hende, det skal være allerbedst for.

Andre opvarmningsteknikker:

Brug hænderne – men ikke som du normalt ville:

Som tidligere nævnt er det en god idé at kærtegne sin kvinde, inden man slikker hende. Nus hende blidt alle de steder på kroppen, hun finder sexet, men ikke så meget, at det bliver så dejligt, at hun bliver søvnig. Dril hende og lad dine kærtegn kilde en lille smule. Har hun bukser på, er det en god idé at vente med at røre hendes skede, til hun har fået bukserne af, den kan nemlig hurtig blive tør og irriteret af at blive gnedet mod stoffet. Gnider hun sig selv op af dig, skal du selvfølgelig bare gramse løs.

Brug din mund men giv ikke alt fra starten:

Når du har fået bukserne af din kvinde, er det ok også at varme hendes skede op med tungen. Det er både frækt og dejligt for hende med lidt kys og igen meget blide kærtegn omkring skeden og evt på skamlæberne. Dril hende gerne så meget, at hun til sidst er rigtig våd, inden du giver den hele armen.

Stillinger:

Når du skal slikke din kvinde, er det vigtigt, at du sidder/ligger godt, så du kan fortsætte i det uendelige, og ikke bliver nødt til at stoppe, lige inden hun kommer. Det er også vigtigt, at du selv nyder at give hende oralsex, for er det ikke sjovt for dig, er det det heller ikke for hende. Herunder er listet en række stillinger der gør det lækkert både for dig og hende.

”Omvendt kram”:

Det omvendte kram er en god stilling, hvis du er i god form. Du skal sidde godt og med god støtte og derefter løfte hende omvendt op, så hun ligger med sit hoved og sine skuldre på sengen og ryggen mod din mave og brystkasse. På den måde får du hendes skede i øjenhøjde og kan slikke hende uden at bukke hovedet for meget.

”Hundehilsen”:

Denne stilling er også velegnet som en fantastisk afslutning efter samleje. Hun ligger på alle fire i sengen, og du slikker hendes klit, indtil hun kommer. Her kan du, hvis det er en del af et samleje, hvor I begge skal nyde godt af løjerne, skifte mellem at stikke din pik op i hende og slikke hende. Så vil hun uden tvivl komme mindst en gang.

”Under vasken”:

Under vasken er en stilling, der ikke kræver så meget for nogle af jer. Kvinden står i en bredstående squat på gulvet i enden af sengen, og squatter selv ned til dig, der ligger på ryggen i sengen med hovedet ud over kanten under hende. Hun bestemmer selv hvor meget og hvor hurtigt det skal gå, der skal bare være nok plads til, at du ikke får ondt i nakken, da du selv skal holde dit hoved.

”69’eren”:

Denne stilling er de fleste familiære med. Både manden og kvinden kan være øverst, og her kan kvinden selvfølgelig også være med.

Det passende tidspunkt at give oralsex på:

Der burde selvfølgelig aldrig være et forkert tidspunkt at forkæle din kæreste med oralsex på, men det er der! Hvis hun siger nej tak, når du bevæger dig nedad, er det bare om at høre efter og holde hovedet højt! Der er intet mindre ophidsende, end hvis kvinden føler sig overrumplet. Gør du noget, hun ikke vil have, er der stor sandsynlighed for, at hun bliver sur.

Surprise-oralsex:

Overrask din kæreste ved at slikke hende, når I skal til at have sex. Bliv der nede og overrask hende over hvor langt du vil gå, og hvor længe du vil forkæle hende. Det vil hun uden tvivl være dig taknemmelig for.

Som forspil:

Oralsex kan bruges som udvidet forspil, hvis din kæreste skal være rigtig våd, inden du trænger op i hende. Følg opvarmningstrinnet ovenfor, og slik hende så inden I går rigtigt i gang. Slik hende ikke for længe for mer’ vil have mer’, og det er synd, hvis hun tror, at du bliver dernede. Så slik hende kort, men godt og kom så op til hende og vær med i løjerne.

Som en fræk variation:

Oralsex kan også ske midt i samlejet, som en lille afveksling fra det I ellers har været i gang med. Det vil hun helt sikkert nyde, og det vil give hende tid til at lade op til næste runde.

Som ”hovedret”:

Som tidligere nævnt er oralsex en rigtig god måde at forkæle kæresten på. Gør hende opmærksom på, at det er hende, der er i centrum, og som skal forkæles. Er hun indforstået med det, er det bare om at komme i gang.

Det passende sted at give oralsex på:

Oralsex behøver ikke kun at finde sted i soveværelset. Det kan fx være i stuen, køkkenet eller på badeværelset. Jo flere forskellige steder I prøver det, jo mere spændene bliver det. Du vil aldrig være i tvivl om, hvorvidt din kæreste vil være med eller ej, så det er bare med at spørge, når du kommer i tanker om et sted, du gerne vil tage hende.

I køkkenet, stuen, på badeværelset eller i vaskerummet:

Rykker I festen fra soveværelset og ud i stuen, køkkenet eller badeværelset, kan det være en god idé at tage et par remedier med. Fx et tæppe og nogle puder, så I begge kan sidde behageligt imens. Det kan være rart med lidt afveksling fra sengen, og det vil jo ikke gøre noget, hvis hun tænker på dig næste gang hun laver mad, fordi du slikkede hende på køkkenbordet. Det er også altid passende at forkæle kæresten på et hotel eller i sommerhuset. Kun fantasien sætter grænser for, hvor i huset du kan give hende den bedste oralsex nogensinde.

Vovehalsene:

Det er som sagt frækt at gøre noget ”uartigt” og spændende et nyt og anderledes sted, så overrask fx din kæreste ved at kaste hende op på vaskebordet og slik hende, til hun kommer – det glemmer hun aldrig. Det frække ved vaskekælderen er, at andre har mulighed for at gå forbi, og det forbudte og uartige tænder de fleste kvinder. Du kan også smide hende om i en vindueskarm efter mørkets frembrud, så folk i princippet har udsigt til, hvad i laver. Der er dog intet sjovt i rent faktisk at blive opdaget – det er det i hvert fald de færreste, der synes, så vent til det bliver mørkt og til, at du er sikker på, at I ikke bliver forstyrret. Er det sommer kan du også give hende oralsex på stranden eller i skoven, men pas på da det er ulovligt at have sex på offentlige steder.

Den bedste attitude til oralsex:

Når det gælder oralsex handler det om, at kvinden skal følge sig godt tilpas og begæret. Det skal være noget, du har lyst til at gøre ved hende, ligeså meget som det er noget, hun har lyst til, at du gør. Begær hende og vis hende, hvad det er, du tænder på. Smil frækt til hende og vær sikker på, at hun ved hvor meget, du nyder det. Det skal ikke føles, som om du gør det af pligt eller som en tjeneste for hende, så vil hun ikke bryde sig om det.

Selvtillid:

Ikke mange kvinder er fulde er selvtillid, men med oralsex kan du give hende det boost, hun har brug for for at føle sig lækker og eftertragtet. Komplimentér hende, sig hvor godt hun smager, og hvor dejlig hun ser ud fra den vinkel, du ser hende fra – det glemmer hun ikke lige med det samme, og det vil også gøre, at hun giver dig lov til lidt mere end hun måske ville, hvis hun følte sig grim. Kort sagt; jo flottere og mere eftertragtet, hun føler sig, jo flere stillinger og seksuelle oplevelser er hun med på.

Basale teknikker til den bedste oralsex:

Der er et hav af måder, du kan slikke din kvinde på, herunder er listet de bedste af de bedste, der uden tvivl vil gøre din kæreste glad og tilfredsstillet.

”Katteslik”:

Når du har varmet din kæreste op, lægger du dig mellem benene på hende og slikker hende med små hurtige slik hen over klitoris. Dette vil føles skønt og kilde helt rigtigt. Bliv ikke ved alt for længe da spidsen af din tunge er tør, og derfor til sidst også ville tørre hendes klit.

”Vådt og godt:

Efter katteslikket kan du slikke hende mere som end hund. Med flad våd tunge, hele vejen fra skeden og op på klitten i hurtige, gerne lidt voldsomme slik. Igen skal du tænke over, hvor lang tid du gør det, da variation er vigtigt. Du må heller ikke virke grådig.

”Små cirkler”:

Kør spidsen af tungen rundt i små cirkler omkring hendes klitoris og skedeåbning. Stik gerne tungen ind i hendes skede et par gange, det vil kun gøre det frækkere.

”Hav en finger med i spillet”:

Stik en eller flere fingre op i din kærestes skedeåbning samtidig med, at du slikker hende blidt på klitoris. Det vil føles fantastisk, da du stimulerer hende to steder på en gang, med både noget hårdt og noget vådt. Dine fingre vil agere som din pik, og du vil kunne mærke hendes skede stramme sig om dem. Dette er også en indikator for, at hun rigtig godt kan lide, hvad du gør.

Sådan gør du hende færdig med stil:

Når hun er ved at være ved vejs ende, er du højst sandsynlig ikke i tvivl. Hun vil holde dit hoved i mellem dine ben, og bede dig om at blive ved eller at gøre det hurtigere eller hårdere. Når kvinder bliver meget ophidsede kan det, der før føltes hårdt og ubehageligt nemlig godt lige pludselig føles fantastisk eller som for blidt. Gør derfor som hun siger, når hun er ved at være der.

”Keep going”:

Når du ved, at hun er ved at komme, er det vigtigt, at du bliver ved med at slikke hende og ikke flytter hovedet. Heller ikke selvom du er ved at være træt eller har ondt i tungen. Bliv ved – det vil hun takke dig for bagefter.

Ekstra tips og tricks:

Som ekstra ingredienser til ultimativ oralsex kan diverse remedier gøre gavn. Det gør det både frækkere og øger ophidselsen yderligere – både for dig og hende.

Oralsex involverende mad/dessert:

Hvis du fx har kæreste liggende på køkkenbordet er der intet i vejen for at hive en bøtte is ud af køleskabet og tage en smule i munden. Herefter kan du køre den iskolde masse ud på hendes klitoris og slikke det af hende igen. Den iskolde kontrast til din varme tunge vil nemlig føles helt fantastisk, og hendes skede vil smage dejligt under resten af samlejet. Du kan også tage en tår danskvand i munden og holde din mund halvt åben og tæt ind til hendes klit. Det vil kilde og boble på den, og det vil hun elske. Som forspil kan du også smøre resten af hendes krop ind i is eller flødeskum og herefter slikke det af hende igen. Det samme kan hun gøre på dig.

Oralsex i badekarret og bruseren:

Lav et varmt karbad til jer og læg jer så hendes ben er omkring din nakke. Karret skal ikke være for stort, for hun skal kunne hvile sit hoved på kanten i mens du slikker hende. Tag bruseren og brus hendes klitoris med en høj styrke. Det vil føles helt skønt, og det vil også tit være den, hun bruger, hvis hun engang imellem gør det selv. Dette kan du også gøre i bruseren. Her skal du blot sætte dig på knæ og slikke hende. Det kan godt blive ubehageligt både i badekarret og i bruseren, da der er tale om hårde og glatte overflader, så det skal kun være for et kort stykke tid. Så kan i slutte af på bademåtten bagefter.

Sexlegetøj:

Sexlejetøj som dildoer og klitorisstimulatorer kan også være en god idé at inddrage i oralsex. Det skal være dig, der styrer legetøjet. På den måde er du stadig med, og hun føler ikke, at hun snyder ved at bruge noget andet end dig. Du kan også binde hende fast til sengen, så hun ikke kan flytte sig eller bestemme, hvad du skal gøre. Jo mere ud af boksen, du tænker for at gøre det til en god oplevelse for hende, jo bedre bliver det.

Nu burde du være klar til at give din kæreste den bedste oralsex, hun kunne drømme om, så det er bare om at komme ud af klappen og i gang. Din kæreste vil ikke lade dig være i tvivl om det, du gør er ubehageligt, hun skal nok sige til, hvis hun ikke kan lide det.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *