Denne app tager telefonsex til et nyt niveau

Skabere af sexlegetøj splejser i højere grad deres produkter med den nyeste teknologi. OhMiBod startede udviklingen og er stadig førende i feltet. I denne artikel kan du læse om deres forbedrede app, der gør smartphones til vibratorfjernbetjening

Den åndssvage fjernbetjening!

Du har måske allerede en fin legetøjssamling derhjemme. Det kan også være, at du har stiftet bekendtskab med et trådløst vibrator-æg. Derfor er du sandsynligvis mere en klar over, at meget trådløst sexlegetøj deler samme brist – De er udstyret med en  yderst indiskret og upraktisk fjernbetjening!

Selvom den velmenende ekspedient i sexshoppen forsikrede, at den trådløse vibrator sagtens kan tages med i nattelivet og i offentligheden til lidt diskret parleg, så fortæller den ovale, lyselilla og storblomstrede fjernbetjening en anden historie.

Smartphone som et diskret alternativ

Derfor falder det på et tørt sted, at flere legetøjsproducenter gør deres vibratorer app-styrede, så ens smartphone bliver fjernbetjeningen. Når man sidder på cafe med sin partner, er det alt andet lige mere diskret at sidde med telefonen fremme end med en uhandy plastik fjernbetjening.

Klassiske mærker som We-Vibe er hoppet med på App vognen og næsten alle deres We-vibe produkter er App-ready, heriblandt We-Vibe 4 Plus En ny spiller i felten er producenten Magic-Motion, som laver interaktive apps. Eksempelvis Smart Kegel Balls Twins, som er en bækkenbundstræner til kvinder.

OhMiBod Trumfer feltet

Når det kommer til App-fjernbetjeninger er OhMiBod en sværvægter. Deres produktserie bluemotion består af to stykker legetøj, som kan styres fra mobilen.

Produkterne er henholdsvis en trussevibrator og en G-punkts dildo.

Appen kan downloades fra App Store og Google Play. Appen giver fem stimulationsmuligheder, herunder muligheden for at designe sit eget vibrationsprogram!

[spacer style=”1″]

Se også: OhMiBod forklarer appen og de fem stimulationsmuligheder her

[spacer style=”1″]

For nylig blev OhMiBod appen Wi-Fi tilgængelig. På den måde kan du og din partner være i hver jeres land og stadig bruge bluemotion produkterne sammen. Modsat Magic Motions app-styrede vibratorer, er OhMiBod appen ikke afhængig af andre apps. For at gøre Magic-Motion stemmeaktiveret, er man eksempelvis nødt til at bruge enten Skype eller Whatsapp. Dette er ikke tilfældet med OhMiBod, hvor alle funktioner er tilgængelig gennem en enkelt app!

iPhone vibratoren

OhMiBod begyndte i år 2006. De var først på markedet med sexlegetøj, der kan kobles til anden teknologi. Det blev i første omgang til iPod vibratoren. En vibrator, der kunne kobles til iTunes og vibrere i takt til musikkens rytme. I de ti år, som OhMiBod har eksisteret, er de blevet kendt som mærket, der kobler sensualitet med den nyeste teknologi. De har vundet bred anerkendelse for deres luksus produkter og i 2012 vandt de prisen for “Outstandig product for Women” i AVN “O”, som er en pris, der uddeles på verdens største sexmesse.

Udvikling eller afvikling?

Jeg håber, at alt trådløst legetøj bliver App-styret. Det er for mig at se en positiv udvikling. Der er dog folk, der nægter at hoppe med på smartphone bølgen og som derfor ikke kan få gavn af en appstyret vibrator.

Hvad mener du? – Er appstyret legetøj vejen frem?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *