Derfor er kvinder utro!

Folk er utro af alle mulige og umulige grunde, men der er specifikke grunde, der er knyttet til dit køn, der afgør, hvorfor du måske kunne finde på at være utro.

Ifølge den britiske avis The Sun, så har kvinder en tendens til at forfølge lidt sjov på udebane, når de følelsesmæssigt føler sig i underskud i det faste parforhold. Mænd derimod er mere tilbøjelige til at finde andre græsgange, når det er det fysiske i forholder, der halter.

Ifølge den nyeste forskning, så begynder kvinder at overveje utroskab, når de oplever et følelsesmæssigt tomrum i deres forhold. De føler måske endda ensomme, selvom de lever i et parforhold. Når det sker begynder de at eftersøge muligheder, hvorpå de kan få dækket det følelsesmæssige behov, som ikke bliver dækket i derhjemme. Selvom det bliver dækket gennem sex, som de ligeså godt kunne have fået derhjemme, så er triggeren til at indlede en affære altså af følelsesmæssig karakter.

Mænd derimod har en tendens til at dyrke utroskab, når de føler, de er ikke at få nok sex derhjemme. For nogens vedkommende skal der ikke mere til, end at de bliver seksuelt tiltrukket af en anden og ikke kan styre den seksuelle energi.

Ægteskabs-  og familieterapeut Winifred Reilly siger: “Kvinder fortæller mig, “Jeg var ensom, følte mig ikke forbundet eller tæt på min partner, og jeg blev taget for givet.””. Winifred Reilly fortæller også, at mange kvinder ønskede, at nogen kiggede dem dybt i øjnene og fik dem til at føle sig sexede igen.

Antroprologen Helen Fisher fra Rutgers University, der er forfatter til “Why Him? Why Her? and Why We Love” siger at kvinder er langt mere tilbøjelige til at forelske sig i den person, de har en affære med, end mænd er. Kvinder er også mere tilbøjelige til at være utro, hvis deres mødre har været det – det har en nylig undersøgelse konstateret. Den fortæller, at 71 procent af utro kvinder afslører, at deres mor også havde haft en affære.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *