Disney-sangerinde: Der er en UFO over Californien!

Hundreder af mennesker ringede til politiet for at rapportere ‘alien’-aktivitet på nattehimlen i går. Det spektakulære syn kunne ved første øjekast også sagtens ligne, at Jorden skulle lægge baghave til et besøg fra det ydre rum. SpaceX var dog hurtige til at berolige de mest nervøse jordboer ved at fortælle, at det bare var en opsendelse af en ​​SpaceXs Falcon 9 raket. Og helt ærligt, det så temmeligt utroligt ud.

Twitter var rødglødende og rigtig mange var ikke tilfreds med SpaceXs forklaring om, at den genbrugte SpaceX-raket kunne skabe et lysshow, som selv den mest garvede fyrværkerimester fra Disneyland ville blive misundelig over.

Udover mindst 130 opkald til 911, ringede mange også ind til tv-stationer for at fortælle historien. Blandt andet folk fra San Diego, der er mere end 300 kilometer syd for opsendelsesstedet, skriver The Guardian.

Biler overalt på veje i LA stoppede op, så chauffører og passagerer kunne tage billeder og videoer. De bedste forslag til hvad det kunne være, var ‘Julemanden’ eller et missil fra ‘Nordkorea’.

En person skrev på Twitter:

SpaceX skal være bedre til at give offentligheden besked … Jeg ved ikke, om det var en raket, rumvæsner, julemanden eller Nordkorea.

Selv sangeren Demi Lovato tweetede. Hun mente, at SpaceXs undskyldning var det rene nonsens og var derfor overbevist om, ‘at det var en UFO’.

Falcon 9 bliver brugt til at bære Iridium-satellitter i omløb, hvorefter den lander på en “flydende platform i Stillehavet”. Denne gang fik den dog lov til at falde lige ned  i havet.

 

Det var den 18. og sidste opsendelse af SpaceX i 2017. Elon Musk, der er CEO i SpaceX morede sig over al den postyr, som opsendelse havde lavet og jokede også på sin Twitterprofil.

Om Demi har ret og Elon Musk bare lyver lidt om opsendelsen af satelitter, det må være op til jer at bedømme.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *