En fod + en fisse = fodfisse?

Det er ikke alt sexlegetøj, vi forstår på Harders.dk. Hvis vi finder noget, som vi ikke rigtigt forstår, så giver vi selvfølgelig vores læsere et heads up. Måske findes der en læser i det danske land, der kan fortælle om produktet, måske endda sende os en anmeldelse, for vi ved, at seksuelle lyster er lige så forskellige som vi er som mennesker.

Alligevel vil vi gerne vise et produkt, som klart har en meget snæver målgruppe. Fodfetichister er måske ikke så sjældne, men et sexprodukt, der ikke er andet end en fod med en fisse i, det er mere sjældent end genialt. Selvom folk med en fodfetish måske vil omfavne produktet og straks investere i en fodfisse til kaminhylden, så vil vi faktisk påstå, at produktets udformning ikke kan tænde den seksuelle glød på ret mange, selvom man har en fodfetish. Målgruppen er i hvert fald så snæver, at man som produktudvikler for firmaet bag må have haft gigantiske kugler af is, inden man har præsenteret sin idé om fodfissen for chefen.

Fod1

Produktet sælges i flere shops overseas, det er desværre ikke lykkedes os at finde fodfissen til salg i Danmark, men måske er der nogen butikker, der efter denne artikel påtænker, at hente den hjem, så skal de bare skrive til os, så kvitterer vi med et link direkte til produktet.

I USA koster fodfissen 179 dollars, hvilket egentlig ikke virker særligt dyrt, når man tager i betragtning, at foden er så virkelig, at man får lyst til at klippe neglene på den. Måske skulle man i samme ombæring finde lidt neglelak og give foden en pedicure. Selve produktets kvalitet er ikke tvivlsom, det er det berømte Sinthetics, der normalt laver life-size dukker, der står bag fodfissen.

Fod2

Vi opfordrer dig naturligvis til at hente en fodfisse hjem fra guds eget land, og hygge dig med den på den ene eller den anden måde. Vi hører gerne om dine oplevelser.

Skulle du sidde med et link til et sexprodukt eller service, som du synes er helt horribel, så giv os et tip på [email protected], så vi kan tjekke dit tip ud og dele det med vores læsere. I skal ikke snydes for et sidste billede, der i den grad understreger produktets kvalitet, men på samme måde også giver et indtryk at et produkt, der i den grad henvender sig til en smal målgruppe

Fod3


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *