Entusiastisk underviser: Sådan giver du et handjob!

Hvis man skal se en instruktionsvideo om sex, så finder der ikke mange, der leveres med samme entusiasme som denne video af Adina Rivers. Hendes Youtube-videoer omfatter ofte tutorials, der har et lidt mere pikant indhold end flertallet af tutorials. Nogle af hendes videoer handler f.eks. om, hvordan man masserer de frækkere dele af kvinden, men hun beskæftiger sig også med mere “almindelige” emner, som vedligeholdelse af sit forhold og lignende videoer. Fælles for dem alle er dog hendes unikke og entusiastiske stil.

Denne video handler om, hvordan man giver et godt håndjob, og tilsyneladende er det vigtigste at male sig med en masse selvlysende creme, danse frækt og holde fokus på “vigtige teknikker” såsom ‘brug dit hjerte’ og ‘aktiver din energi’. Og så må man selvfølgelig ikke se et håndjob som et “job”.

Hun foreslår forskellige metoder til den omskårede gentleman og afslører sine fem hemmelige håndbevægelser, der alle er med til at sikre fuld nydelse for manden. Helt ærligt, så har vi aldrig vidst, hvor meget videnskab, der rent faktisk er i et håndjob.

Det hele ender ud med en meget bizar og noget hypnotisk video, der beskæftiger sig med håndjobbet så tilpas dybdegående, at du ikke kan undgå at lære et par tricks. Og hvis ikke kan du bare nyde synet af Adina og lade dig blive hypnotiseret af den bizarre video.

Og husk piger og drenge “Enhver kærlighedstryllestav er magisk!”


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *