Ex-kæresten afslører: Muhammad Alis sexvideo

Muhammad Alis ex-kæreste har efter sigende forsøgt at trække kontanter ud af hans død ved at sætte den sexvideo til salg, som hun hævder viser ham deltage i flere forskellige sexfester.

Ifølge The Mirror hævder Barbara Mensah, at hendes datter er et rent kærlighedsbarn af den tidligere verdensmester i sværvægt, og nu kræver hun mere end $ 100,000 (DKR 650.000) for optagelserne. Så kan man selvfølgelig godt spørge sig selv, hvor meget kærlighed, der rent faktisk var i deres forhold.

Kun to dage efter Ali blev begravet, gav Barbara et interview til Sunday People, hvor hun afslørede sin plan om at afpresse boet for det store beløb.
Hun sagde blandt andet: “Jeg kender værdien af ​​optagelserne. Ingen har noget lignende. Jeg vil gerne have så meget for det, som jeg kan få.”

Den 70-årige Mensah har fået undersøgt hvilke muligheder, der ligger i at få den gamle film overført til et digitalt format, der er lettere at sikre rettighederne på.

Optagelserne blev efter sigende lavet til fester arrangeret efter hans kampe:

“På filmen kan man se Ali og et par af hans venner og derudover et dusin eller flere piger. Alle var fantastiske. Muhammad kunne ikke holde sig væk fra en smuk pige, selvom han var gift. Man kan tydelig se på båndene, at de har sex.”

Barbara hævder desuden, at Alis kone, Lonnie, har udelukket hende og hendes datter Kiiursti fra den afdøde boksers liv, efter han blev alvorligt syg af Parkinsons.

Ali havde ifølge Mensah jævnligt besøgt Kiiursti indtil hun var fem, men derefter blev besøgene mindre hyppige. I en alder af 13 stoppede al kontakt.

Selvom beskyldningerne om griskhed fyger rundt, har Kiiursti benægtet, at hun og hendes mor vil have en bid af Alis pengekage, hun siger:

“Mange har sagt, at jeg bare vil have penge. Jeg svarer: Seriøst, du ved ikke, hvad der foregår”

Flere uafhængige kilder hævder, at Alis sidste vilje kan forårsage en juridisk kamp mellem sin familie, idet hans ejendom kan udsættes for krav om en andel af hans 55 £ millioner store formue fra personer, der hævder at være hans børn.

Khalilah Camacho-Ali, Alis anden kone, insisterer på, at hendes tidligere mand har flere børn, der stadig forbliver ukendte for den brede befolkning:

“Jeg var nødt til at beskytte Ali fra masser af faderskabsager. De kommer op til overfladen nu. Lad os håbe, at det ikke ødelægger alt det, han har skabt sig i sit bemærkelsesværdige liv.”


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *