Få din sexfantasi opfyldt

Vi tænder ikke alle sammen på det samme. Nogen kan lide store bryster, andre kan lide små. Nogen kan lide tynde piger, andre kan lide tykke. Nogen kan elsker at blive tisset på, mens andre gerne lægger en dej på maven af en anden. Vi er alle forskellige, men en ting er sikkert: Når man har nogle særlige fantasier, så er det ikke altid nemt, at få dem opfyldt. Det er faktisk udgangspunktet for en ny hjemmeside, som startede op her i foråret.

Hos Tabooify.dk handler alt om sexfantasier, og konceptet er ret enkelt. Hvis man har en fantasi, så kan man slå den op på siden, hvorefter andre kan byde ind på at udfylde fantasierne. På den måde kan personer med selv alternative fantasier måske finde en partner, som vil være med til at udleve fantasien.

Autobutler for sex

Hjemmesidens skabere kalder selv deres side for Autobutler for sexfantasier, og sammenligningen er heller ikke helt ved siden af. Meningen med siden er, at man slår sin fantasi op, hvorefter man får tilbud på fantasien. Alle kan give et bud, og herefter kan fantasiens ejer så selv vælge, hvem der skal være med til at udleve fantasien.

I skrivende stund er der 150 fantasier på siden, men der har været mange flere tidligere. Der er omkring 100, der er skrevet op som “glædespiger og -mænd”, som har en profil, der kan være med til at udleve fantasier.

Tabooify er gratis at benytte

Tabooify koster ikke nogen penge at benytte, hverken for annoncører af fantasier eller de, som er med til at udleve dem. Spørgsmålet er selvfølgelig, om siden bliver ved med at være gratis for begge parter. Virksomheden bag hjemmesiden fortæller, at de lige nu overvejer, hvordan siden skal udvikles, og de overvejer både betalinger for fantasier og for de, som byder ind på fantasier. Men det er ikke noget, der indføres lige med det samme.

Derfor er http://www.tabooify.dk denne uges tip


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *