Fire kendisdukker du godt ku’

 

Blowup dolls er smukke, når de vejrer fra en flagstand. De spreder glæde, når man forærer bettebror en i 18 års fødselsdagsgave. Men Blowup dolls er ikke beregnet til sengelege!  Eller er de?

 

Jeg har fundet tre blowup dolls af kendte kvinder plus en overraskelse – som i helt sikkert godt ku’, men aldrig ville indrømme offentligt!

 

Nr. 1 Jennifer Lopez

Foto: popcrunch
Foto: popcrunch

 

Er du numsefan, og var du ung i 90’erne og 00’erne, så har du sikkert haft våde drømme om Jennifer Lopez. Hun var en gudinde for mange, så producenterne bør næsten skamme sig over at kalde hende  JHo. Men hun er stadig smuk!

 

 

Nr. 2 Pamela Anderson

 

 

 

Foto: Popcrunch
Foto: Popcrunch

 

Her er en anden 90’er babe af de helt store. Måske den største der var! Ikke mindst på grund af hendes forparti, men Pamela Love Doll tager begrebet plastik fantastik til et helt nyt niveau. Det behøver selvfølgelig ikke at være en dårlig ting.

 

 

Nr. 3 Katy Perry

 

 

 

Foto: Amazon
Foto: Amazon

 

Katy Perrys musikvideo California Girls foregår i et univers af slik. Men det var vidst ikke det her, hun havde i tankerne. Man må finde sig i meget, når man er berømt!

 

 

Nr. 4 Justin Bieber

Foto: Amazon
Foto: Amazon

 

Just in Beaver topper dem alle! Legetøjet behøver ingen introduktion, men en advarsel; hvis du ikke bruger denne som prank, så sørg for guds skyld at gemme den lang væk under sengen, så ingen finder den!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *