Gabriels Inferno – Lummerlækker læseoplevelse

Julia Mitchell her en hemmelighed, som kun hende og en anden kender til. Den anden, der kender hemmeligheden kan dog ikke huske, at det er sket. Alligevel har oplevelsen fyldt rigtig meget i hendes bevidsthed og det er med til at definere hende som kvinde.

Samtidig bærer Gabriel Emerson rundt på en mørk fortid. Det betyder, at han er lidt af en enspænder. Han har sine skyggesider og er jaget af egne dæmoner. Der har kun været et enkelt lyspunkt i sit liv de sidste mange år – den dag hvor en engel trådte ind i hans liv for en enkelt aften.


Læs mere om bogen her.

gabriels-inferno

 

Gabriels Inferno – Anmeldelse

Forventer du en fortsættelse af 50 Shades of Grey, så har du både vundet og tabt. For Gabriels Inferno er selvfølgelig genremæssigt i samme boldgade, men som fortælling og som litteratur kan de to bøger ikke sammenlignes. Vi bevæger os pludselig op i en anden liga, og jeg har nydt hver en side af denne velskrevne erotiske roman, som virkelig formår at få ruderne til at dugge og spændingen til at stige. Alt sammen næsten blotlagt fra tåbelige klichéer og ligegyldige sexscener. Her træder erotikken ind i historien på en forbløffende måde, der bevirker at romanen ofte er mest sensuel i de passager, der intet har med sex at gøre. Det er virkelig overbevisende.

KØB BOGEN HOS SAXO

“Gabriels Inferno” er en bog, der klart henvender sig til det voksne publikum. Selvom det er en erotisk titel, så spiller den på mange intellektuelle strenge, og de to sider af historien flettes næsten usynligt sammen, så de mange referencer til Dantes univers skinner igennem uden at overdøve fortællingen eller det erotiske i universet.

Hovedpersonen Gabriel er 33 og møder Julia på 23. Vi følger deres sensuelle rejse fra begge synsvinkler, hvilket giver historien dybde. Du får som læser et stort indblik i de tanker, som hovedpersonerne har, og det skaber mange billeder i dit hoved. Præcis som man skal have det ved erotisk litteratur. Samtidig er bogen bare en nydelse at læse, og man fornemmer, at forfatteren har et helt andet udgangspunkt end E.L.James havde ved 50 Shades of Grey. Det var lidt en overraskelse for mig, at Sylvain Reynard var en mand, men efter at have læst Gabriels Inferno, så giver det pludselig mening. Bogen har et andet tempo og det erotiske element er flettet ind i historien på en helt anderledes vis end 50 Shades.

Jeg kan ikke anbefale denne bog nok. Det er uden tvivl det bedste erotiske litteratur, jeg nogensinde har læst. Jeg glæder mig allerede til at læse den næste i serien, som også kommer fra forlaget DreamLitt.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *