Gravid kvinde udnyttet af lurere…

Ekstra Bladet har igennem sommeren kørt flere artikler om netsikkerhed. Det er rigtig godt, at der kommer fokus på et problem, som rigtig mange ikke er klar over eksisterer. I dag skriver Ekstra Bladet, at en dansk gravid kvinde har fået uskyldige billeder hugget fra sin harddisk, hvorefter de er blevet delt på et website for lurere.

Det er selvfølgelig forkasteligt, at stjæle andre folks billeder og offentliggøre dem uden samtykke. Det pågældende forums moderator undskylder sig med, at mange piger med vilje lader deres harddisk være ubeskyttet, så de kan blive opdaget. Denne form for voyeurisme eksisterer selvfølgelig, men ovennævnte tilfælde er uden tvivl et usympatisk tilfælde, der ikke inkluderer pigens stiltiende accept.

Selvom Ekstra Bladet ikke vil nævne det forum, som billederne ligger på, så er langt de fleste nok alligevel nysgerrige i forhold til forummet. Langt de fleste billeder på et sådan forum er selvfølgelig uploadet med pigernes accept, og hvis de ikke er, så må det være vores opgave at få disse tråde pillet ned, så derfor vil Harders.dk GERNE dele forummet med vores læsere. Hvis I har lyst til at kigge med, så tag et besøg på Amateur Voyeur Forum og se om, der er flere billeder, de skal pille ned.

Når du besøger siden, så er det jo for at finde billeder, som pigerne IKKE vil have online og ikke fordi du rent faktisk er nysgerrig og gerne vil kigge lidt med. Det er derfor nærmest vores pligt at kigge på forummet og på så mange tråde som muligt, så vi kan stoppe de uploads, der ikke er med pigernes accept. Vi besøger i hvert fald ikke forummet af andre årsager, det er helt sikkert 😉


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *