Guide til den perfekte tur på stripklub i København

Hvilken mand drømmer ikke om en tur på stripklub? Nogle af jer er måske erfarne stripgængere. Denne artikel er ikke skrevet til jer. Den er til alle jer, der drømmer om at prøve, men som har en masse spørgsmål, usikkerheder og måske endda nervøsitet og frygt.

Frygt ikke! Her kommer en guide til den perfekte striptur i København.

Gå efter eksklusivitet

Hvis din første tur på stripklub skal være den perfekte tur, skal du vælge din stripklub med omhu. Det er nemlig med den slags steder som med det meste her i verden: pris og kvalitet hænger sammen. Derfor anbefaler vi at du vælger en af de mere eksklusive stripklubber i København til din første tur i stedet for at få en discount-oplevelse. Det kunne f.eks. være strip club Mirage Copenhagen, der ligger i Nørregade lige ved siden af Hotel Skt. Petri.

Husk penge

Lad os sige det med det samme: det er ikke gratis at tage på stripklub. De fleste steder koster det et større eller mindre beløb at komme ind. Nogle steder er indgangen billig, men alt man bestiller at drikke tilsvarende dyrt. Andre steder er priserne mere balancerede. Men regn med at champagne, øl, drinks og alt andet er dyrere på en stripklub end på en almindelig bar.

Husk at tage kontanter med til drikkepenge til pigerne. En meget stor del af deres løn består af disse drikkepenge. Hvis din erfaring med stripklubber består i at have set amerikanske film og du forestiller dig selv stoppe dollarsedler i Selma Hayeks trussekant, så kan du godt ryste billedet lidt væk igen. I virkeligheden sker det sjældent at stripperne modtager penge på den måde.

Udover disse udgifter vil den perfekte tur også inkludere enten en lapdance eller en privat dans i et separat rum. Husk også penge til det.

Respektér danserne!

Dette punkt er nok det vigtigste og selvom det burde give sig selv, tager vi det alligevel med. Hav respekt for danserne og lad dem passe deres job i frem. Respektér dem og deres grænser og hold den naturlige afstand. Bare fordi kvinder vælger at klæde sig af og danse sexet foran grupper af mænd, betyder det ikke at de bryder sig som at blive befølt, klappet i røven eller den slags. På en strip club gælder den gylde regel: nok se, men ikke røre. Du må befamle pigerne lige så meget du lyster med øjnene, men ikke med hænderne. Overholder du ikke dette, bliver dit besøg på stripklubben ikke ret langt.

Vær ikke bange

Når du første gang træder ind på en strip club er det sandsynligvis med hjertebanken og fugtige håndflader. I hvert fald hvis det sker i ædru tilstand, hvilket vi anbefaler til første besøg.

Det kan også være noget af kulturchok at træde ind fra en almindelig københavnsk gade og pludselig befinde sig i et varmt rum med musik og næsten nøgne kvinder over det hele. Men bare tag den roligt og slap af. Der er ikke noget du skal præstere. Husk at pigerne er der for at gøre dig glad og veltilpas. Det er dig der betaler for at se dem danse for dig. Og pigerne er ikke mystiske væsener, men helt almindelige piger bag facaden. Du kan sagtens snakke til dem.

Herfra er der kun tilbage at ønske dig en rigtig god fornøjelse!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *