Her anmeldes Danmarks sexarbejdere

Vi kender alle Trustpilot, som har skrabet investeringer ind i stor stil. Der er mange penge i at systematisere brugernes oplevelser, og Trustpilot giver forbrugerne en mulighed for at komme af med både deres roser og deres frustration. Virksomhederne står kø for at svare på dårlige anmeldelser og dele de gode. Det fungerer på næsten alle markeder.

Når det handler om købesex, så er sagen dog en anden. Her har sexkunderne ikke en overvældende trang til at koble deres Facebook-profil op på Trustpilot for derefter at fortælle om deres gode og dårlige oplevelser hos en pige eller dreng. Ikke desto mindre er der en enorm lyst til at dele og læse historier og anmeldelser, for hvordan skal man ellers finde de gode sexarbejdere, og hvordan skal man styre uden om de brådne kar, der også er i branchen. Der, hvor Trustpilot slutter, tager Eroguide.dk over. Idéen er i bund og grund den sammen, men udformningen er lidt mere lavpraktisk, idet siden fungerer som et forum, hvor brugerne anonymt kan diskutere og anmelde sexarbejderne. Eroguide.dk giver også mulighed for, at sexarbejderne kan tage til genmæle, hvis en anmeldelse er for grov eller måske endda er direkte løgn.

På lidt over tre et halvt år har Eroguide.dk skabt et velfungerende community, hvor sexkøbere og sexarbejdere kan snakke om sexsalg og -køb uden at blive hængt ud til offentlig skue, og uden nogen skal have dårlig samvittighed. Den primære kommunikation på forummet handler om anmeldelser af sexarbejdere, hvor kan man finde en pige, der tilbyder det ene eller det andet. Hvad er kvaliteten, og ser hun ud, som på billederne? Kommunikationen er bramfri, men 100% ærlig. Sexarbejderne svarer også ærligt på de mange spørgsmål, der flyver i deres retning. Det kan være spørgsmål om den “lykkelige luder”, de mærkeligste oplevelser eller om de nogensinde har haft en kunde, som de kendte i forvejen. Der er generelt en god respekt mellem kunder og sexarbejdere, og derfor fungerer communitiet godt.

Anonymiteten er i højsædet, både hvad angår sexkøberne, men også for sexarbejderne. Der bliver slået hårdt ned, hvis en bruger bryder denne anonymitet. Hvis Eroguide.dk tilmeldte sig Dansk Internetstatistik, ville sitet være blandt de 50 mest besøgte hjemmesider på listen, hvilket fortæller noget om interessen for at kunne tale frit om købesex.

Kig forbi forummet, hvis du har spørgsmål om købesex, eller har en oplevelse, som du gerne vil dele.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *