Den Dallas-baserede fitness-model og personlige træner Hope Beel har mere end en halv million følgere på Instagram. Det er der en grund til. Denne gennemlækre fitnesskvinde har en sjælden kombination af styrke og skønhed, der ikke kan ret meget andet end at imponere.

Det er helt tydeligt, når du tjekker Hope Beels billeder, at det vigtigste ord for hende i udtrykket “fitness-model” er ordet “fitness”. Selvfølgelig er hun også model, men det er altid med træningen som udgangspunkt. Det kan vi godt lide.

Der er mange steder rundt om på Internettet, at du kan finde lækre billeder af Hope Beel, f.eks. i et galleri hos Muscle and Fitness. Hos Harders har vi dog valgt nogen billeder ud fra hendes Instagram-profil, der viser, at denne kvinde hører til en af de lækreste skår på det sociale medie.

Der er ingen tvivl om, at Hope Beel excellerer i bikini-billeder. Der er så mange billeder af hende i bikini på hendes Instragram-profil, at man nemt bruger en times tid på at kigge og… hvad man nu kan finde på, mens man kigger på de billeder.

De solmodne frugter hører absolut også til en af Hope Beels bedste attributter. Mange af billederne levner ikke meget til fantasien, men for at være helt ærlig, så ville vi også ønske, at vi slet ikke skulle bruge fantasien denne gang.

Men det er træningen, der erdet vigtigste på Hope Beels profil. At hun så ofte udfører sine øvelser iført ganske lidt tøj, det gør ingenting. Vi nyder ihvertfald hvert eneste snapshot. Desværre har vi ikke kunnet finde et billede af Hope Beel nøgen.

Se mange flere billeder på hendes profil:

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 6841797.