Hvis Games of Thrones havde Facebook

Vi har tidligere set videoer lignende denne. Hvis man er fan af Game of Thrones, så er denne video dog ganske fornøjelig. Også selvom den ligner noget vi har set før bare med Anden Verdenskrig og Jesus som omdrejningspunktet.

Her følger vi de kendte figurere fra Game of Thrones og deres reaktioner, når de forskellige events i serien foregår. Det er såmænd vældig morsomt.

Se med når King Joffrey dør og se antallet af likes eksplodere, når Theon Greyjoy aka Reek melder sig ind i gruppen for mænd uden peniser i håber om støtte. Den møder han ikke, hvorefter Lord Varys melder sig ud. Følg også Daenerys Targaryen trøne sine drager og få stalker-kommentarer fra Jorah Mormont. Det er selvfølgelig pakket ind i en ordentlig gang humor, selvom formen var langt sjovere den første gang man så en video som denne. Jon Snow dør selvfølgelig også og genopstår hurtigt efter, ligesom Night King giver gode råd til at holde den tynde figur. Til sidst får George R. R. Martin et hak over tuden for at skrive sine bøger så langsomt.

Se med og grin lidt af Game of Thrones – det er ikke så tit, det sker.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *