I tilfælde af Jordens undergang – Ryk til Island

Vi bliver næsten hver eneste dag bombarderet med nyheder om, at verden er ved at gå under. Hvis det ikke er terror eller atomkrig, så er det meteornedslag, alien-angreb, virus eller noget helt andet. Fakta er dog, at vi gentagne gange får tudet ørerne fulde af, at vores tid på denne planet er ekstremt tidsbegrænset.

For enhver livsglad person, så er det ikke behagelige nyheder at få. At blive konfronteret hver eneste dag med nye muligheder for global udryddelse gør ikke en neurotiker bedre egnet til at leve sit liv. Derfor har vi som en service til alle med angst på livet og den fremtidige mulige udslettelse af Jorden, beregnet hvor det er mest sikkert at opholde sig i næsten alle tilfælde af global udryddelse.

Island er et sikkert sted
På Island kan du bo, hvis du er bange for Jordens undergang

Velkommen til Island

Island er nok det mest isolerede land i Europa og ligger hundredvis af kilometer fra det europæiske fastland. Derved er det ret sikkert, at det holdes rent fra eventuelt nuklear nedfald. Det er også rimelig usikkert, at nogen atommagt vil spilde en dyrbar bombe på at sende den til Island, hvor der kun bor omkring 250.000 mennesker. Det kan simpelthen ikke svare sig.

Skulle der komme en zombie-epidemi eller en robotopstand, så er Island med de mange små isolerede øer også et godt sted at opholde sig, indtil man får overblik over situationen og kan kæmpe tilbage.

Den globale opvarmning, solstorme eller meteornedslag er selvfølgelig stadig en risiko på Island, men ikke større end andre steder på kloden. Derfor får du den optimale beskyttelse på denne lille dejlige ø, hvis du er bekymret for din fremtid.

Som en ekstra bonus er der også masser af fisk i det omkringliggende hav, så du kommer ikke til at sulte.

Harders.dk vil derfor anbefale alle neurotikere til at flytte til Island med det samme, så kan alle vi andre hygge os der, hvor vi er og leve vores liv indtil det uundgåelige alligevel sker.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *