Jocelyn Chew er lige til at tygge på Instagram

Jocelyn Chew er uden tvivl en af de hotteste piger på Instagram lige nu. Den canadiske model med kinesiske og islandske rødder er så hot, at den hvide jul er blevet aflyst.

Jocelyns modelkarriere tog rigtig fart, da hun deltog i det amerikanske reality-tv-show The Face, hvor hun lærte at opføre sig som en professionel model af supermodellen Naomi Campbell. Før sin optræden i tv, brugte den 24-årige model sine år på en gård i British Columbia, Canada. Jocelyn Chew har det nu bedst, når hun er på farten, hvilket passer fint til hendes nuværende livsstil. Hendes arbejde indebærer en masse rejser til fjerntliggende strande, fjerne bjerge og en gletscher i ny og næ. Uanset hvordan kameravinklen skal være eller hvailken shoot hun skal på, så udfører Jocelyn Chew altid sine egne stunts. Det giver nogle smukkeInstagram-billeder.

Følg Chew på Instagram for at tilfredsstille din lyst til at se en smuk kvinde i lækre omgivelser. Samtidig bliver du begejstret for det varmere vejr, de lange hvide strande og de mange kysse-selfies.

❤️

Et opslag delt af JOCELYN (@jocelyn) den

Heldigvis har Jocelyn Chew en masse veninder, som man også kan nyde engang imellem på hendes Instagram-konto. Omvendt så er det nogengange træls, at veninderne tager hendes plads. Vi vil faktisk hellere se Jocelyn Chew end tilfældige veninder.

Send nudes…… new @cottononbody campaign

Et opslag delt af JOCELYN (@jocelyn) den

De kinesiske træk fornægter sig ikke, og de står flot sammen med de europæiske træk. Det er en skam, at hun er canadisk, idet hun havde pyntet på enhver dansk gågade.

My ring size is a 5 Bridal campaign for @cottononbody Beauty by @ashleapenfold

Et opslag delt af JOCELYN (@jocelyn) den


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *