Josephine Skriver

Josephine Skriver er i stald hos Unique Models, men heldigvis for os dødelige, så kan vi følge med i hendes liv på Instagram. Og tjuhej nogle lækre billeder. Der er rift om Josephine Skriver, der vel må betegnes som en af Danmarks mest ombejlede modeller, og vi forstår jo ganske godt, hvad alt den hype handler om. På Harders.dk er vi selvfølgelig interesserede i at vise nogle af Josephine Skrivers allerbedste billeder, så vi har lagt os i selen for at udvælge et par billeder, der viser modellen fra sine bedste vinkler, som selvfølgelig er de mest afklædte af slagsen.

På Josephine Skrivers Instagram-profil kan der findes enkelte bikini-billeder, og det er selvfølgelig dem, som vi går efter. Vi har scannet billederne igennem for dig og fundet de bedste, men derfor vil vi stadig anbefale dig at stalke hende på Instagram. Det er en stor fornøjelse at tjekke sit feed hver morgen og få serveret lidt lækkerier til kaffen.

ready to take a dip. 🌞💦👅

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den

Bikini er lækkert, men frækt undertøj er endnu mere lækkert, og der findes et par gode shots på profilen, som vi selvfølgelig også gerne vil dele med jer. Hendes bagdel hører absolut til en af Danmarks bedste, og selv om Instagram ikke ligefrem kan servere Josephine Skriver nøgen, så er der da et par billeder, der lader fantasien løbe, så vi ungkarle får noget at drømme om. Se bare med her:

riposo 📷: @alexanderdeleon

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den

Du kan se mange flere af hendes billeder her, og følg hende på Instagram for at se endnu flere. Hvis du endnu ikke har fået en Instagram-profil, så anbefaler vi dig at få det gjort, det er en kilde til at give dig et touch af lækkerhed hver eneste dag.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *