Katrina Brodsky – Sådan skal man se ud i bikini

Med 140.000 følgere på Instagram, så er Katrina Brodsky en af de piger, man bare skal følge. Hun er den typiske bikini-pige, der gerne smider forskellige bikinibilleder på sin profil et par gange om måneden, og det er absolut en grund til at følge hendes konto på Instagram.

Et af billederne har også floreret på sider, der kårer de bedste billeder på Instagram, hvilket er en af grundene til, at Katrina Brodsky har fået en del opmærksomhed. Billedet, der er blevet vist på flere forskellige sider, skal I selvfølgelig ikke snydes for, da det er absolut amazing.

Perfect Sunday: @bmwchamps & beach – let's go Spieth! ⛳️ > 🌊 #kellerrose x @cassandra_kellogg for @theminimaleanimale

Et billede slået op af Katrina Brodsky (@keller_rose) den

Heldigvis er ovenstående perle ikke det eneste fantastiske bikinishot, som den kære Katrina har præsteret. Harders.dk har selvfølgelig udvalgt de bedste billeder til jer, så vi kan overbvise jer om at følge med på Katrina Brodskys profil. Lad os alle blive enige om, at billeder af denne slags gør verdenen til et bedre sted.

More #kellerrose x @theminimaleanimale coming your way soon! GET WET shot by @cassandra_kellogg

Et billede slået op af Katrina Brodsky (@keller_rose) den

Det er heldigvis ikke kun bikinibillederne, der er gode. Der er f.eks. også badedragt-billeder, der er ganske fornuftige 🙂 Og enkelte billeder, hvor det ikke kun handler om Katrinas fantastiske krop. But to be honest, så er denne badedragt da ganske fornuftigt.

#kellerrose x @theminimaleanimale

Et billede slået op af Katrina Brodsky (@keller_rose) den

Kom du i gang med at følge hende på Instagram. Du kan se mange flere billeder herunder og så kan du jo selv vurdere, om det er din tid værd at få hendes billeder ind i din nyhedsstrøm. Rigtig god fornøjelse med at stalke Katrina Brodsky.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *