Klitoris er overvurderet: Her er G-punktet?

G-punktet er en knude af nerverigt væv, der føles lidt som en blød valnød. Du ved med sikkerhed, når du finder det, fordi din partner uden tvivl vil sørge for, at din opmærksomhed bliver fanget. Der er dog mange mytedannelser omkring G-punktet, og vi vil prøve at komme nogen af dem til livs i denne artikel.

Klitoris er ikke den eneste erogene zone

Klitoris, klitoris, klitoris. Mænd forholder sig ofte til klitoris, som om det er det eneste stykke af den kvindelige anatomi, der er værd at stimulere. Men det er altså ikke det eneste kvindelige organ med masser af nerveender. Alligevel giver det evindelige fokus ofte anledning til, at klitoris til tider bliver overstimuleret, så den simpelthen trækker sig ind i sit “hus”, som en skildpadde, der trækker hovedet tilbage. Kvinders klitoris varierer i størrelse, nøjagtig som mandens penis. Nogle kvinder har faktisk en så velvoksen klitoris, at nogle mænd endda kunne live helt misundelige.

Lad os heller ikke glemme den forunderlige og storslåede vagina, som ikke kun er super-sensitiv, men også ganske muskuløs, hvilket er virkelig nyttigt, når det gælder om at give og modtage behagelige stimuli. Skeden reagerer generelt positivt på at blive slikket, suttet, blæst på og rørt ved. Nogen kan også godt lide at have to, måske tre fingre inde i skeden, når den er godt våd.

Hvad så med G-punktet

Det leder os så hen til det såkaldte G-punkt, og hvordan man kan finde det. Hvad mange mænd ikke forstår er, at lige som kvinder findes i en mængde forskellige former og størrelser udenpå, så er de ligeså forskellige indvendigt. Den vinkel, hvorpå en kvindes vagina hælder ind i deres krop på kan variere markant. Det betyder også, at afstanden mellem åbningen af ​​skeden og G-punktet kan variere temmelig meget.

Det er derfor, du måske ikke kan finde din nye partners G-punkt med din penis ved at bruge samme stillinger, der fungerede perfekt med din tidligere partner. Brug derfor noget tid sammen med din nye partner til at udforske hendes vagina, og prøv at finde den rette vinkel og stilling, der kan få hovedet af penis i kontakt med din partners G-punkt. På den måde finder i jeres nye yndlingsstilling, idet både du og hun bliver stimuleret.

Ofte er stillinger, hvor kvinden er øverst, gode til at udforske vaginaen, idet kvinden kan hjælpe godt til med at finde det rigtige punkt. Hvis I begge er til missionærstillingen, så prøv at sætte en lille pude under din partners ryg eller løft hendes ben, så I ændrer på den vinkel, som penis kommer ind i vagina på.

Du kan også prøve at knæle mellem hendes ben og lægge hænderne under hendes bækkenbund og skubbe hende over dine lår.

Disse bevægelser skal opnå en ting. Det er at skubbe den øverste væg af vagina mod penishovedet, så både du og din partner opnår maksimal nydelse.

Du ved med sikkerhed, når du finder det rette punkt, for din partner vil ikke kunne skjule sin nydelse. G-punktet er en knude, der består af nerverigt væv, der føles lidt som en blød valnød.

En fuld vaginal orgasme resulterer i kraftige bølger af muskelsammentrækninger, der kan skubbe en mindre penis ud af vagina. Skub du bare tilbage, det vil din partner med sikkerhed kunne lide.

Betyder størrelsen på penis noget?

Forskellen i størrelsen på kvinders indre kønsdele burde mane hele debatten om penisstørrelse til jorden.

De fleste mænd måler omkring 13-15 centimeter i længden, når lemmet er erigeret. For de fleste kvinder er dette gennemsnit en komfortabel længde. Mange kvinder fortæller, at de kan opleve smerter og ubehag fra større mandlige kønsorganer, selv om en lille procentdel af kvinder findes store pikke spændende.

En god test for, om størrelsen af din penis er kompatibel med din partner er, hvis pikhovedet støder ind i noget, når I er i gang. Det er hendes livmoderhals, og det kan gøre ondt på din partner. Enten er HUN lidt for kort eller også er du lidt for lang (Vi ved godt, at du vil tro, du er for lang). Hvis hun gerne vil have, at du skal komme dybere ind i hende, så skal I bruge andre stillinger. Prøv f.eks. missionærstillingen og løft hendes ben. Hvis hun er tryg ved det, kan du løfte hendes ben op til hendes bryst eller du kan lægge hendes lægge på dine skuldre. Følelsesmæssigt er det en sårbar position for kvinden, som kan resultere i følelser, der enten er dybt erotiske eller usikre.

Det bedste råd er dog altid at bruge lang tid på at udforske vagina med fingrene, eller man kan bruge noget legetøj, som er ekstra god til at finde en kvindes G-punkt. Legetøjet er lavet, så den let kan finde punktet, men nogen gange er det sjovere med fingrene. Hvis din partner ligger på ryggen, så mærk på den øverste del af skedevæggen og føl efter en lille hård knold. Når du kan mærke den, så masser den langsomt og mærk efter om din partner nyder din massage. Du ved med sikkerhed, hvis du har fundet stedet.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *