Kom i gang med prostatamassage

Ifølge en undersøgelse foretaget af den svenske sexlegetøjsproducent LELO, så vil 80 procent af  alle kvinder udføre en prostatamassage på deres partner, hvis de skulle blive spurgt. Den samme undersøgelse viste også, at 71% af alle heteroseksuelle mænd har prøvet – eller ville gerne prøve – en prostatamassage. Med tal som disse forstår man ikke rigtig, hvorfor prostatamassage ikke er en helt normal del af samtalen, når man snakker om heteroseksuel sex. Sådan er det tilsyneladende med ting, der er en smule tabu.

Prostata er en kirtel på størrelse med en valnød, der svulmer op, når man er ophidset. Den er placeret ved roden af ​​penis, lige under blæren. Selv om det er muligt at stimulere dette område eksternt via mellemkødet, så foretrækker mange en mere direkte adgang til prostata, nemlig via penetration. Se eventuelt vores begynderguide til analsex her. Selvfølgelig vil det rejse nogle problemer for fyre i den heteroseksuelle lejr, hvis de skal have en anal penetration for at opnå den fulde nydelse af en prostatamassage. Rigtig mange fyre har svært ved at ændre deres rolle fra giver til modtageren, og selv om mange fortæller, at de er interesserede i prostatamassage, så er langt fra alle villige til at eksperimentere alt for meget med penetration.

Billy Procida, komiker og vært for The Manwhore Podcast har udtalt, “Der er masser af heteroseksuelle fyre, der kan lide at blive stimuleret ved prostata, men er bange for at fortælle deres venner om det, fordi ingen andre taler om det. De tror det vil være underligt at være den første til at sige det. Derfor lader de som om, de ikke kender til det. Hvis Brad Pitt kom ud og sagde, “Ja, nogle gange giver Angelina mig med anal-strapon, så ville flere fyre begynde at tale om det. Det handler bare om at have mere åbne og ærlige samtaler om sex. ”

For mange mænd er ordet “prostata” mere ensbetydende med “undersøgelse” end det er med “leg”. Men nogle gange kan de to ord sagtens samarbejde. Prostatamassage kan hjælpe med rejsningsproblemer, mindske smerter fra hævelser i prostatakirtlen, fjerne giftstoffer og højne sædkvaliteten for dem, der gerne vil have børn. Der er endda dem, der fortæller om en hårdere og tykkere erektion efter en omgang prostatamassage.

Charlie Glickman, forfatter til bogen “The Ultimate Guide til Prostata Pleasure: Erotic Exploration for Men and Their Partners,” har sagt, “Nogle fyre siger, at en prostatamassage føles som starten på en orgasme, men den kan vare meget længere end et par sekunder.”

Andre undersøgelser tyder på, at prostataorgasmer er meget stærkere end normale orgasmer. LELO har fundet ud af, at intensiteten af ​​orgasmen kan være op til 33% større med prostatamassage, hvorfor nogle også har kaldt prostata for det “mandlige G-punkt.”

Der findes en lang række produkter på markedet, der kan være med til at introducere bagbordsskræmte mænd til prostatamassage, og LELO har netop lanceret tre nye stykker sexlegetøj til mænd, som kan bruges til at udforske prostata (navngivet Hugo, Bruno og Loki).

Ifølge flere eksperter, så er der mange mænd, der gerne vil prøve at lege med prostatamassage, men på grund af uvidenhed området, så vælger mange mænd helt at undgå det. Ligeledes er det en overvindelse for mange mænd at spørge deres partner om, de vil være med til at udforske bagenden. Fra Harders.dk vil vi opfordre alle til at komme i gang med det samme.

Se flere produkter, der kan bruges til prostatamassage her.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *