Kunstudstilling tiltrækker Happy-Ending-søgende mænd

I de sidste par uger har en fotoudstilling i New York ikke bare tiltrukket en massekunstelskere, det har også haft besøg af en mængde meget liderlige mænd.

Udstillingen på Lower East Side i New York er blevet oprettet som en falsk massageklinik, hvor indretningen inkluderer snuskede tilbud som “foot rubs” for otte dollars og “body rubs” for 24 dollars. Når de besøgende kommer ind, så byder unge asiatiske kvinder i høje hæle og stramme bukser velkommen i receptionen, som er dekoreret med pink gulve og falske blomster.

Men hvad de fleste forbipasserende (og mænd) ikke ved er, at rummet rent faktisk hører til Shin Gallery og installationen er lavet af ​​den japanske erotisk fotograf Nobuyoshi Araki og den Wien-baserede kunstner Rudolf Schwartzkogler. Det er deres nyeste udstilling: “Salon de Mass-age”.

Begge kunstnere er kendt for deres fetishistiske og erotiske tilgang til deres kunst. Installationen er udført som en fuldt funktionel “massageklinik” med tre massagerum, massageborde og alt, hvad en klinik skal indeholde.

Galleriejer Hong Gyu Shin har fortalt til NY Post, at han har set ældre fyre gå ind og sige: “Sejt” og opføre sig som intet usædvanligt er sket. “De kigger sig omkring og lader som om de er uskyldige, og så forlader de “klinikken” igen. Det er så sjovt, “har han fortalt.

Ifølge galleriets assistent, Sarah Malmude har udstillingen tiltrukket en strøm af universitetsstuderende og midaldrende turister på udkig efter en bestemt slags stimulering. “Vi får mindst 20 besøgende om dagen. De er alle fyre på udkig efter en happy ending, ” fortæller hun grinende.

“De kommer ind. Vi giver dem en brochure og siger, ‘Dette er et galleri,’ “forklarer Malmude. “Nogle besøgende griner og nyder showet, mens andre bliver skuffede eller pinligt berørte.”

Det viser sig, at massageklinikken ser så ægte ud, at selv massagearbejdere i området er blevet narret. Ifølge Malmude går der af og til nogen forbi og ryster på hovedet, fordi de synes prisen er for lav.

Salon de Mass-age bliver vist indtil den 1. nov 2015 på Shin Gallery i New York.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *