Kvinde fik sendt pikbillede: I stedet for at blive forarget gjorde hun dette!

Næsten alle kvinder, der har prøvet at date på internettet ved, at pikbilleder efterhånden er blevet et er temmeligt almindeligt fænomen i disse dage. Mange fyre synes tilsyneladende, at det er helt OK at sende billeder af deres private dele og gør sig endda den forhåbning, at det hjælper dem i bestræbelserne på at få gang i en date. Det er dog kun en meget lille del af de piger, der modtager pikbilleder, der rent faktisk synes, at det er charmerende at få sendt billeder af den lille hjerne til deres mobiltelefoner. Nogle piger bliver chokeret, når de får et pikbillede, andre bliver forargede, men heldigvis er der også nogen, der beslutter sig for at handle på og fortælle omverdenen, at pikbilleder bare ikke er i orden, med mindre man har en klokkeklar aftale med afsenderen.

Nu kunne pigerne jo bare smide billederne online og sørge for at bringe skam over de mænd, som har sendt dem billeder, men i stedet har kunstneren Soraya Doolbaz besluttet sig for at lave et online galleri, der skal tage mysteriet ud af pikbillederne. Den 35-årige kunstner, der bor i New York, har kort fortalt lavet et galleri, der inkluderer pikbilleder med et twist. Alle de udstillede pikbilleder er gjort sobre ved, at iklæde tissemændene forskelligt tøj og fremstille dem som bestemte karakterer

Det lyder ret underligt ikke? Det er det helt sikkert også, men det er også temmeligt originalt og sjovt.

http://dicturegallery.tumblr.com/post/123485351703/old-dirty-nutz-the-street-rapper

Kunstneren Soraya fortæller på hendes hjemmeside:”Jeg fik tilsendt billeder, hvor kameravinkel, belysning og fokus i billedet alle var i top. Det fik mig til at tænke på at iscenesætte pikbilleder. Jeg tænkte, “Hvorfor ikke tage pikbilleder med et professionelt kamera?” Så begyndte jeg at tænke på pikke som figurer helt adskilt fra personen bag pikken. Et alter ego, hvis du vil.”

Soraya Boolbazs billeder tager det frække ud af billedet og pludselig bliver hele præmissen for pikbilleder anderledes.

Du kan se galleriet her.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *