Mand med 48 centimeters penis vil erklæres invalid

Mange mænd drømmer om, at deres manddom kan imponere det modsatte køn, og det er derfor meget sjældent man hører om mænd, der ligefrem brokker sig over, at deres penis er for lang.

Det er dog gældende for Roberto Esquivel Cabrera, der hævder at hans Anaconda faktisk er et handicap, der efterlader ham ude af stand til at arbejde. Roberto hævder desuden, at han har verdens længste penis, men at det lange vedhæng mere er en forbandelse end en velsignelse. Andre mænd ville sikkert tro, at den lange svinger er en direkte genvej til sex i lange baner, men Roberto fortæller, at kvinderne er bange for at have sex med ham.

Den 52-årige har ikke kunne finde en kæreste, og han skyder skylden på det enorme kønsorgan, der ikke ligefrem indbyder til romantisk hygge, og tilmed giver ham problemer med at udføre helt normalt arbejde. Når organet hænger slapt ned af benet, så går det til langt under hans knæ, hvilket gør det svært at være hårdt fysisk aktiv. Lige nu er den største drøm for Roberto, at Guinness Book of World Records vil anerkende dilleren som Verdens længste.

En anden drøm er at blive registreret som handicappet, fordi den gigantiske penis hele tiden kommer i vejen, når han forsøger at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Det hævdede røntgenbillede af Roberto Cabreras penis
Det hævdede røntgenbillede af Roberto Cabreras penis

Roberto Cabrera bor i de nordøstlige mexicanske delstat Coahuila. Han gennemgik en lægeundersøgelse og fik taget et røntgenfotografi af sin kolossale manddom for at tilfredsstille alle, der tvivlede hans påstand om at han havde 48 cemtimeter i bukserne. Lægerne på sundhedscenteret i byen har bekræftet, at billedet er ægte.

Æren af at have Verdens længste penis tilfalder ellers amerikaneren Jonah Falcon, men Roberto Cabrera vil gerne støde Jonah af tronen, men reglerne for, hvordan penislængden måles, er ikke helt universielle. Den læge, der tog røntgenbillederne af Robertos diller, fortæller at selve penis kun er omkring 20 centimeter, mens resten er overskydende hud.

Cabrera har henvendt sig til landets sundhedsmyndigheder for at få anerkendt sit handicap, men indtil videre lader afgørelsen vente på sig. “Jeg kan ikke gøre noget, kan ikke arbejde, og jeg er handicappet, så jeg vil have myndighederne til at erklære mig invalid og give mig støtte.” fortæller Roberto om sine skavanker.

Lægerne, der har undersøgt Cabrera, foreslår ham at lave en reduktion af sit lem, hvilket kunne give ham mulighederne for at fungere normalt, men indtil videre har Roberto ikke accepteret en operation.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *