Muse Massager Special Edition er en INTENS oplevelse!

musemassagerJeg var meget spændt, da jeg modtog den diskrete pakke fra Voksen.dk. Det fremgik ikke af pakken, hvor den var fra, hvilket er lækkert – så ved postbuddet ikke, hvad det er han kommer med 🙂

Selve produktpakken er lækkert udført – den minder nærmest om æskerne til en af de bedre mobiltelefoner – jeg fik med det samme fornemmelsen af, at det her var et kvalitetsprodukt.

Vibratoren er trådløs, så jeg startede med at sætte den til opladning. Der var strøm nok på til, at jeg kunne mærke, at den nok skulle blive sjov at lege med, men der er bare ikke noget værre, end at løbe tør for strøm, lige før det bliver rigtigt godt 😉 Efter godt en halv times opladning var den klar til brug – jeg glædede mig allerede til sengetid.

Muse Massager Special Edition er en INTENS oplevelse. Kaninens to ører stimulerer på begge sider af klitoris, og ørerne vibrerer ikke nødvendigvis parallelt. Jeg er ret vild med, at det føles som om, at den kan pulsere og variere tempo i næsten det uendelige. Hvis man ønsker intens stimulation er denne frække kanin lige sagen.

Kaninen kan bruges håndfrit ved at placere kaninen, så ørerne vibrerer omkring klitoris, og derefter samle benene, så den ligger perfekt ovenpå venusbjerget. For mig giver det en helt ny og intens oplevelse at få orgasme på denne måde. Farven er flot rød, og man kan have den stående på natbordet uden at få røde ører. Kaninen har øjne, der lyser og skifter ansigtsudtryk alt efter tempo, og det medfølgende lysshow gør det ligefremt ekstra sjovt at lege efter mørkets frembrud.

En af de helt geniale ting ved kaninen er, at den ikke larmer ret meget. Andre massageapparater, der yder intens stimulation af samme kaliber, larmer ofte meget mere, det er i hvert fald min erfaring. En aften brugte jeg den under dynen, og min kæreste opdagede ikke noget, før jeg fik orgasme. Det er da super frækt! Muse Massager Special Edition får min bedste anbefaling og 4,5 stjerner.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *