Natasha Thomsen

Hvis man KUN må følge en eneste konto på Instagram, og man er interesseret i en lækker og letpåklædt kvinde, så er der faktisk ikke rigtig noget valg. Man skal selvfølgelig følge Natasha Katberg Thomsen, som i den grad formå at lægge lækre billeder op på sin Instagram-profil. Da Instagram jo ikke tillader decideret nøgenbilleder, så må den kære Natasha Thomsen være ganske kreativ, når hun gerne vil vise så meget af sin skarpe krop som muligt.

Natasha Thomsen er fra Aarhus – byen med verdens lækreste kvinder. Og Natasha Thomsen er bare endnu en af de piger, der cementerer dette faktum. Selvom det tilsyneladende er et helt almindeligt job på Jensens Bøfhus, der trækker kronerne ind på bankkontoen, så vil Harders.dk gerne vove den påstand, at det kun er et spørgsmål om tid, før den kære Natasha kan leve af sit udseende. Med 141.000 følgere på Instagram og en Facebookgruppe med 25.000 likes, så har hun allerede en del reach på sociale medier. Vi vil gerne give hende endnu et skub, det har billeder fortjent.

Det er ikke meget, der er overladt til fantasien… Men lige præcis nok til, at Instagram ikke blokerer billederne

Follow @babeswithtats 👌👌1m can't be wrong @babeswithtats

Et billede slået op af Natasha Thomsen (@natasha_k_t) den

Det er jo altid en fornøjelse, når man får et par veltrænede baller stukket lige i ansigtet – Og det sker bare mange gange, når man følger Natasha Thomsen – Disse billeder er kun et lille udsnit af de mange, der allerede ligger på profilen. Absolut guf.

New shorts or????

Et billede slået op af Natasha Thomsen (@natasha_k_t) den

Se mange flere billeder på Natasha Thomsens Instagram-profil her.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *