Nikita Klæstrup – Danmarks hotteste politiker!

Vi skal huske at hylde de danske piger, og i dag giver vi lidt spalteplads til en af de eneste grunde til, at man skal følge med i dansk politik. For de lidt ældre herrer på sitet, så kan I nok huske dengang, hvor man næsten faldt i svime over den unge Rosenkrantz-Theil, og de lidt yngre har sikkert hygget sig på ungkarle-værelset med billeder af Johanne Schmidt. De nævnte piger er dog slet ikke i samme lige som dagens pige, der har haft en forside på M!. Den tidligere K-babe, nu fra Liberal Alliance, Nikita Klæstrup.

Vi har selvfølgelig valgt et par billeder, som du kan nyde, og det gør altså ikke noget, at der også er omløb i pigens hoved. Harders.dk giver Nikita de bedste anbefalinger 😀

Et billede slået op af Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) den

Det er en fryd at se de mange gavmilde billeder på Nikita Klæstrups Instagram-profil, og vi vil med det samme anbefale, at enhver mand med respekt for sig selv stalker kontoen med sin egen Instagram-profil. Hvis ovenstående ikke kunne overtale dig, så kan dette måske?

Throwback tuesday or something? Hey @alexanderflemming ! When are we gonna shoot again? 📷💕 Et billede slået op af Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) den

Med 118.000 følgere, så hører Nikita Klæstrup til politiker-Instagram-eliten i Danmark, og fra Harders.dk lyder et hurra og et kæmpe ønske om, at hun vælges i Folketinget for sit nye parti til næste valg. Vi ville elske at se hende slentre op af trappen på Christiansborg i et outfit som dette.

And if I may just take your breath away.

Et billede slået op af Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) den

Følg med på hendes Instagramprofil.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *