Thaimassage? Sådan kommer du hurtigt i gang

Thaimassage i Danmark er som overalt i verdenen et sammensurium af massageformer, hvilket i virkeligheden er synd, for det gamle massagehåndværk går ofte i glemmebogen i forhold til de halvseksuelle massageformer, som rigtig mange forbinder med thaimassage. Ifølge en undersøgelse, som Metro Express lavede i april 2015, så tilbød ni ud af 16 thaiklinikker seksuelle ydelser i forbindelse med deres massage. Thaimassagen har derfor fået et lidt blakket ry i Danmark, hvor flere klinikker bliver brugt som deciderede bordeller, og det er en skam, hvis man nu bare er på udkig efter en traditionel thaimassage eller man måske endda er på udkig efter nogle af de helt gamle massageteknikker, som stadig praktiseres flere steder i dag. Omvendt er det også et kæmpe turn-off, hvis man reelt er på udkig efter en thaimassage med happy ending eller måske med afsluttende samleje, og man så skal ind og spørge på klinikken først om det er noget, der tilbydes.

Der er derfor lidt hjemmearbejde, der skal gøres først, før du besøger en massageklinik. I første omgang skal du være helt klar over, hvilken type af thaimassage, du gerne vil have.

FIND THAIMASSAGE I DANMARK – DOWNLOAD GRATIS APP

Sådan er Thaimassage

Her udføres et af de traditionelle stræk i thaimassage
Her udføres et af de traditionelle stræk i thaimassage

Traditionel thailandsk massage bruger ingen olier eller lotions. Du vil ikke være nøgen under en traditionel thaimassage, du vil blive iklædt løst behageligt tøj og du ligger på en måtte eller en fast madras på gulvet. Nogle vil selvfølgelig foretrække en briks, men den traditionelle thaimassage foreskriver, at massagen foregår på gulvet. Allerede her kan man vurdere om det er en traditionel massage, man er ude efter, eller man er mere til den mere sexede del af thaimassagen, der foregår afklædt og på briks. Der er konstant kropskontakt mellem massør og modtager og kroppen bliver komprimeret, trukket, strukket og rystet. Modtageren vil blive placeret i en række yoga-lignende positioner i løbet af massagen, som kombineres med dybe statiske og rytmiske tryk. Massageformen er intim uanset om, man vælger den ene eller anden form. Der er en del kropskontakt, og thaimassage er en to-personers meditativ oplevelse, som kan virke intens på mange modtagere. På grund af intimiteten, så bruger thaipiger i Thailand ofte massagen som undskyldning til at komme i kontakt med sexkunder ved at bede kunderne om at smide tøjet og strejfe kønsdele og erotiske zoner under massagen for at lægge op til en seksuel ydelse, der selvfølgelig koster flere penge. Dette vil dog ikke ske, hvis du er på en klinik, der ikke tilbyder seksuelle ydelser.

En fuld thailandsk massagesession varer typisk to timer eller mere og omfatter rytmiske pres og stræk af hele kroppen. Dette kan omfatte at trække i fingre, tæer, ører, knoer, gå på modtagerens ryg, og omrokering af modtagerens krop til mange forskellige positioner. Thaimassage inkluderer flere standardprocedurer, der følger bestemte rytmer, der tilpasses modtagerens situation.

Undersøg klinikkerne hjemmefra

Sådan håber de fleste, at deres massør ser ud, men en god traditionel massage udføres ofte af ældre thaikvinder.
Sådan håber de fleste, at deres massør ser ud, men en god traditionel massage udføres ofte af ældre thaikvinder.

Uanset om du er på udkig efter en traditionel thaimassage eller du er mere til den seksualiserede massageform, så tilrådes du at undersøge om klinikken, du vil besøge, tilbyder det, som du efterspørger. Der er heldigvis en del hurtige måder at undersøge det på eller finde en klinik, der tilbyder det, du efterspørger.

Hvis du er på udkig efter en klinik, der tilbyder de seksuelle ydelser som happy ending eller samleje i forbindelse med thaimassagen, så er det en god idé at kigge på Annoncelight.dk. Her kan du finde en liste over klinikker og thaipiger, der tilbyder massage med seksuelle ydelser. Du kan også besøge Eroguide.dk og spørge efter specifikke anmeldelser eller ønsker.

Leder du efter traditionel thaimassage, så findes der et hav af klinikker i praktisk talt alle byer, og igen er Eroguide.dk et fint sted at starte. De besøgende på Eroguide.dk ved godt, hvilke klinikker, man ikke skal spørge om seksuelle ydelser. Generelt kan man sige, at jo større en klinik er, jo større er sandsynligheden for, at klinikken tilbyder traditionel thaimassage, og ved at besøge deres hjemmesider, så kommer man rigtig langt i forhold til at udlede om man kommer det rigtige sted hen.

Kom straks i gang

Thaimassage er noget af det mest intense, du kan opleve, og du bør gøre dig selv den tjeneste, at få det afprøvet. Uanset om du er til den ene eller den anden form, så møder du kun søde og serviceorienterede piger i branchen. Personligt elsker jeg den traditionelle thaimassage, idet man ofte kan hengive sig mere til selve massagen, når man ikke hele tiden tænker på den afsluttende akt, som jeg personligt har haft til vane at gøre, hvis jeg har prøvet den lidt frækkere massage.

Det er også min oplevelse, at pigerne der tilbyder traditionel massage har lidt mere erfaring med massage og derfor er bedre til at skabe det intime og intense rum, som thaimassage kræver. Og ja, så kan det da godt være, man bliver opstemt i løbet af seancen – det er meget naturligt – men ved man, at det ikke skal afsluttes med en happy ending, så er det faktisk også meget rart. Der er aldrig nogen af de thaipiger, jeg har fået massage af, der er blevet fornærmet over et erigeret lem. Tværtimod. Det kommer næsten naturligt under seancen fordi oplevelsen er så intens.

God jagt derude. Kom igang med thaimassagen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *