Prissammenligningssider – Fup eller fakta

Der findes efterhånden prissammenligningssider for alle mulige og umulige produkter. Vil du købe noget, så kan du altid finde en service, der sammenligner priser på forskellige websited og leder dig hen mod de billigste produkter. Men hvorfor eksisterer disse sider?

Sammenligning af sexprodukter

En af de sider, der er specialiserede i en bestemt branche eller produkttype er prissammenligningssiden Voksen.dk, her kan du finde og sammenligne priser fra mange forskellige webshops, og du finder sammenligning på rigtig mange forskellige produkter. Det er selvfølgelig ikke nok bare at have et eller to produkter, der skal sammenligned. Hvis man vil tiltrække sig en større mængde trafik, så skal der virkelig arbejdes med antallet af produkter. Og det er netop, hvad Voksen.dk kan – det er en af de største sammenligningssider i den erotiske branche.

Voksen.dk startede som en shop men endte som en prissammenligningside, og det giver god mening ifølge direktør Kenni Nielsen. Han mener, at prissammenligning var den eneste måde, Voksen.dk kunne tjene penge på pga. den indædte konkurrence i markedet for sexlegetøj.

Ingen kan slå Pricerunner

Selvom Voksen.dk har fået fat i en del af markedet, så er det stadig Pricerunner, der sidder på flæsket indenfor prissammenligning. Det skyldes uden tvivl det brand, som vrksomheden har bygget op. Det har skabt en stor brand awareness, så nu har Pricerunner det nemmere end andre virksomheder, der gerne vil sammenligne priser. For en almene forbruger er det selvfølgelig også ganske udmærket, at han/hun ved, hvor man skal gå hen for at finde de helt rigtige sammenligninger. Selvfølgelig følger sider som Kelkoo også godt med.

Nichesammenligningssteder

Udover de store sider og et par mellemstore sider i specifikke brancher findes der utallige småsider, som prøver at sammenligne priser eller bare lave en eller anden form for fortjeneste på sammenligninger i små nicher, f.eks. A-kasse, hårde hvidevarer eller fyringsolie.

Fælles for alle disse sider er, at de tjener penge på at lede trafikken fra Google ind til en salgskanal for så at tage et cut af prisen. Heldigvis er troværdigheden i forhold til priser generelt i top, og du kan altid tjekke priserne med en enkelt google-søgning.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *