Rebecca-Marie Bech: Bikini-babe fra Danmark

Rebecca Bech har måske kun lige under 10.000 følgere, men det gør hende jo ikke mindre skøn. Rebecca-Marie Bechs konto er en skøn blanding af lækre stemningsbilleder krydret med selfies og body-shots, så hvis man forventer en Natasha Thomsen-konto, så skal man måske lede lidt videre. Alligevel formår Rebecca-Marie Bech at levere en bunke lækre billeder, der er kreds for enhver læser af Harders.dk og netop derfor skal du heller ikke snydes for denne vanvittig lækre danske Instagram-sild.

Heldigvis har Rebecca et liv med masser af rejser, og hun er ikke nærig med bikini-billederne, og for at være helt ærligt, så er det jo dem, som vi stalker hende konto for at se, og vi kan da lige starte dagen med at vise et af de ganske glimrende selfie-bikini-shots. Præcis som vi elsker dem.

#LDW

Et billede slået op af Rebecca-Marie Bech (@rebeccabech) den

Skønheden hører til familien, da Rebecca-Maries søster er den danske model Vanessa Moe, som også optræder flere gange på Rebecca-Marie Bechs Instagram-profil. Hvem af de to, der er den skønneste, det må du selv vurde. Så her er et shot af søsteren.

Verdens smukkeste 💩 #babysister

Et billede slået op af Rebecca-Marie Bech (@rebeccabech) den

Kigger man på de to Instagram-profiler, så er lillesøster langt mere populær med over 100.000 følgere, men den sammenligning er ikke helt fair. Vi slutter af med et bikinibillede mere, og herefter kan du jo hoppe videre til Rebecca-Marie Bechs egen Instagram-profil og følge lidt med i de mange skønne billeder, der bliver smidt online. Det er i hvert fald ganske rart at starte en kedelig mandag med dejlige solrige billeder, der indeholder søde piger i bikini. Så kan ugen næsten ikke få en bedre begyndelse, og det er netop derfor, du læser med på Harders.dk. Hav en fremragende start på ugen 🙂

Till the next time Miami

Et billede slået op af Rebecca-Marie Bech (@rebeccabech) den

Se mange flere billeder på profilen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *