Så er beviset her endeligt: Der findes store sandorme på Mars

Store orme, der i virkeligheden er rumvæsener, lever på Mars. Det har NASA ifølge flere konspirationsteoretikere, der beskæftiger sig med liv i rummet, nu selv bevist ved at offentliggøre nogle billeder. Disse billeder beviser, ifølge Secure Team 10s grundlægger Tyler Glockner, at der lever store sandormelignende væsener på Mars.

Gruppen påstår derved, at der ikke bare er simpelt mikrobiologisk liv på Mars, men et langt mere kompliceret økosystem, der som minimum består af disse gigantiske sandorme.

Gruppen, der kommer med påstandene har forklaret sig ved hjælp af en video, der baseres på billeder, som NASA selv har offentliggjort. Du kan se videoen med den bizarre påstand her.

Secureteam 10 er overbeviste om liv på Mars

Måske virker noget af videoen ganske plausibelt, men NASA selv mener selv at kunne forklare de forskellige billeder på flere videnskabelige måder. Det gider Secureteam 10 dog ikke at høre på. Tyler Blockner siger:

“Du kigger på støv på Mars’overflade, der er ikke noget i det første billede. Men i det næste billede ser vi en orm kigge frem fra støvet. Den nærmest vrikker sig op gennem støvet.

Mars er ikke nogen død planet, som NASA vil have os til at tro. Der er bygninger og strukturer på Mars.

Der er statuer og monolitter. Der er store underjordiske glasrør med objekter, der bevæger sig gennem dem.

Der er indgange på overfladen, der fører ned til en slags underjordiske base.

Der er knogler, skeletter, lys, UFO’er på himlen, så man kan sagtens sige, at der er mange ting, som NASA gerne vil holde hemmeligt. Disse ting er sevet ud lidt efter lidt gennem årene.”

Mange konspirationsteorier om Mars, men reelt ikke nogen beviser

Der har igennem årene været mange teorier om liv på Mars, men indtil videre har forskerne ikke fundet andet en små indikationer på, at der kan findes simpelt mikrobiologisk liv på Mars. Det afholder dog ikke en stor flok konspirationsteoretikere fra at kritisere blandt andet NASA for at hemmeligholde en masse beviser for intelligent liv. Spørgsmålet er, om det liv, der reelt findes på Mars, måske ikke er mere intelligent end de grupper, der tror NASA hemmeligholder beviser for liv på den røde planet.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *