Sådan bliver du et knald hun aldrig glemmer

I denne artikel kan du læse om sexteknikker, som gør hende brandvarm!

[spacer style=”1″]

 

Det er lørdag aften. Du er i byen med gutterne, men du ved ikke lige, hvor de er, for du har hele din opmærksomhed på den flotte kvinde, som du sidder alene med i baren. Ingen af jer kan høre hvad I taler om, men det er lige meget. Det er slet ikke det, du siger, som hun nikker så sødt og indforstået til. Hun er ved at give dig grønt lys. Hun er nedlagt bytte, og lige om lidt stønner hun i din seng. Hun nyder det. Måske.

Det bliver søndag. Kvinden er skredet, og hun ringer ikke, som hun lovede.

Ind imellem kan det nu også være godt det samme. Det var selve jagten, der var målet, og hun er uden betydning for dig nu. Om hun husker dig som ‘sexgud’ eller ‘erotisk analfabet’, kunne ikke være mere ligegyldigt. Faktisk er det kun en lettelse, at hun ikke ikke sender den skide Facebook-venneanmodning til dig.

[spacer style=”1″]

Bliv endnu bedre i sengen og scor hendes veninder

Men hun kunne jo fortælle sine veninder om dine seksuelle præstationer. Det kan du faktisk være stensikker på, at hun gør. Kvinder har sit eget interne ‘trustpilot’ system, og der vil du gerne rangere højt. For det betyder noget, om du er ‘go’ eller ‘no go’, næste gang du er på jagt. Er du først blevet stemplet som ‘no go’, kan du ligeså godt flytte til en anden by og starte forfra.

Med denne guide lærer du den rigtige stød- og intimmassageteknik, så dine præstationer går fra ‘okay’ til ‘Oh my God!’.

Fortjener din drømmekvinde lidt ekstra, vil denne guide også være nyttig for dig.

[spacer style=”1″]

Vær en pilfinger ikke en listepik

Det første råd kender du allerede, men dets vigtighed kan ikke understreges nok; Kvinder bliver ikke seksuelt opstemt lige så hurtigt som mænd. Kvinder der påstår det modsatte, er amatører, som ikke har prøvet ‘et ordentligt’ knald endnu. Så før du dusker din dame, er det vigtigt at du smører understellet først.

Don’t: flå bh’en af hende og kast dig dig gramsende over hendes bryster. Få sekunder efter spytter du hende mellem benene for at gøre hende våd. Så knalder I.

Denne metode er ikke ubetinget dårlig. Den er faktisk ganske god, hvis du vil vise, at du begærer hende, eller hvis I vil gennemføre en ‘Quicky’ over skrivebordet. Går du imidlertid efter et omdømme som lokal ‘ladykiller’, bør du gribe situationen anderledes an.

Do: brug dine hænder lige omkring bryster, balder og punani, men uden at røre stederne direkte. Først når hun stønner og vrider sig, kan du begynde at røre ved områderne. Når hun er virkelig tændt, er det næsten ligegyldigt, hvordan du rører hendes bryster og baller, enhver berøring vil føles himmelsk. Du behøver ikke at tænde stearinlys og beklæde din seng med rosenblade eller stryge dine hænder i et gabende langsomt tempo. Fokuser blot på andre områder inden du kaster dig over ‘de sjove’ kropsdele.

[spacer style=”1″]

Brug fingerspil som forspil

Når det gælder den helt dyre fingermaling, kommer mange mænd til kort. Ved at lære den rigtige intimmassageteknik kan du virkelig adskille dig fra dine inkompetente rivaler. Det kan være fristende at gå i gang med at knalde, men lad være. Brug dine fingre først.

Begynd med at massere klitoris blidt. Begynd hellere for blidt end for hårdt. Starter du for hårdt, kan du risikere, at hun ‘tænder af’. Vær opmærksom på, hvordan hun reagerer. Nogle kvinder er blufærdige, og viser med små støn, at de nyder det. Hvis du ikke fornemmer noget, kan du prøve at presse lidt hårdere, indtil du kan mærke, at hun er klar. Herefter finder du det rette tempo ved at bruge samme fremgangsmetode.

Nu kan du begynde med vaginal-stimulation.

Brug ikke mere end en eller to fingre til at starte med. Her gælder samme fremgangsmetode som tidligere: begynd hellere for blidt end for hårdt. Dette skyldes, at den vaginale indgang er fysiologisk meget følsom, da der sidder mange nerver i dette områder. Begynder man for hårdt, bliver nerverne ‘bitchy’ og afvisende, og kvinden kan miste nydelsen ved det gode arbejde, du gør for hende.

Når du har ført dine fingre op, skal du presse opad og lave en ‘kom her’-bevægelse med dine fingre. Varier evt. bevægelsen ved at dreje dine fingre rundt.

Har du ru neglebånd eller skarpe kanter på dine fingernegle, vil alt føles forfærdeligt. Du behøver ikke at få lavet en fimset manicure. Bare sørg for at intet kan skrabe.

Hvis det er for nemt for dig, så stimuler hendes klitoris på samme tid. Det kræver lidt øvelse, men hun vil tigge dig om mere, hvis du mestrer teknikken.

[spacer style=”1″]

Stødteknik

Hun kender i forvejen den klassiske ‘ind og ud’, uanset hvor hurtigt eller langsomt, blidt eller hårdt, du gør det, vil du ikke adskille dig synderligt fra andre mænd.

Prøv i stedet teknikken ‘de 10 stød’. Trods det fesne navn er den ekstremt effektiv.

Do: lad kun spidsen af pikken nå ind i vagina. Og stød så ni gange, hvor du ikke lader mere end spidsen komme ind. Den tiende gang støder du i bund. Gentag processen et par gange, og hun vil derefter være med på alt.

[spacer style=”1″]

Tillykke, du er nu en sexgud

Efter at have gjort ovenstående, er hun så tændt, at du kan kneppe hende, præcis på den måde, som du selv vil, uden at skænke teknikken en tanke resten af aftenen.

Men pas på! Der er en god chance for, at hun når klimaks før dig.

Har du fået en dame på krogen, som er en rigtig frækkert, kan du evt. overraske hende med voksenlegetøj. Dette legetøj, Vibe Therapy Euphoria, er designet til at stimulere alle kvindens indvendige erogene zoner.

Når du har fået styr på grundtrinene, bør du kaste dig ud i nye stillinger. Så det ikke altid bliver: missionær, doggy, cowgirl.

God jagt!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *