Sådan kommer du i gang med Bitcoins

En af 2017s helt store samtaleemner er uden tvivl Bitcoins. Efter en enkelt Bitcoin for første gang blev mere end 10.000$ værd,  blev den digitale valuta pludselig til varmt emne. Der har ikke været en eneste dag siden november, hvor den digitale møntfod ikke er blevet nævnt i aviserne. Både de seriøse og de mindre seriøse medier har opstøvet historier og fortalt om, hvorfor man enten skal købe Bitcoins eller hvorfor man helt skal undgå dem.

Fakta er dog, at Bitcoins er et af de emner, som i øjeblikket diskuteres flittigt rundt om frokostbordet. Et af de hyppigste spørgsmål, der stilles, er, hvordan kommer jeg i gang med at handle med Bitcoins. Det er nemlig ikke helt lige til. Har du is i maven og tør investere, så er det dog muligt at komme i gang ganske hurtigt.

Vi anbefaler dig selvfølgelig at læse op på kryptovaluta og aldrig investere mere end du kan holde til at tabe. Hvis kursen på dine virtuelle penge pludselig skulle styrtdykke, så er det måske vores bedste råd.

Det første, du skal gøre, er at downloade en wallet. En wallet er et stykke software, der opbevarer dine Bitcoins. En af de wallets, der generelt får gode ord med på vejen, er Jaxx. Den kan downloades til både desktop og mobile, og på den måde har du en mulighed for at få en adresse, som dine fremtidige Bitcoins kan sættes ind på.

Dernæst skal du have købt Bitcoins. Det kan gøres privat eller hos en af de forhandlere, som du kan finde på nettet. F.eks. kan du købe Bitcoins hos Coinify. Her kan du svinge Dankortet og købe Bitcoins til en lidt højere kurs end hvis man handler privat. Når du har modtaget dine Bitcoins i din wallet, så kan du begynde at lege med andre valutaer. Du kan sætte dine Bitcoins på en børs, f.eks. Binance, hvor du så kan trade mellem forskellige valutaer.

Derudover anbefaler vi dig, at du er aktiv i at søge informationer på Internettet. Du kan f.eks. spørge på forummet Bittalk.dk.

God fornøjelse med den digitale valuta.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *