Det var ligeved og næsten for Brøndby, der dog måtte rejse hjem fra Horsens med en uafgjort i bagagen. De fleste fodboldelskere på Vestegnen var allerede ved at fejre mesterskabet, da Brøndby førte 2-0. På fem minutter smed den gule arbejdsklub det hele overstyr og måtte overdrage førertrøjen i Superligaen til FC Midtjylland.

Den midtjyske klub ondulerede sidste års mestre og fik på den måde en matchbold i forhold til det endelige mesterskab. Men intet er afgjort før den fede dame har sunget, og det har hun så sandelig ikke endnu. Brøndby har nemlig et særligt es oppe i ærmet.

Ny videnskab i fodboldsammenhæng

For at skabe de bedste mulige betingelser for et godt resultat, har Brøndbys ledelse kontaktet Timothy Joe Benitez fra University of Connecticut. Timothy Joe er en af verdens førende numerologieksperter og står bag NytNavn.dk, der er en banebrydende numerologisk service, der baserer sine navneforslag på den numerologiske videnskab, brugerens målsætninger og præferencer for både tal og dage.

Brøndby håber at kunne få momentum ved at skifte navne på flere spillere, og det forlyder, at Teemu Pukki i næste kamp stiller op som Timmy Pikki. Timothy Joe Benitez forklarer til Harders.dk, at navneforandringer kan skabe hurtige resultater, hvilket er nødvendige for et vingeskudt Brøndbyhold.

Cheftræner i Brøndby, Alexander Zorniger, er skeptisk overfor klubbens nye tiltag, men indrømmer at alle kneb skal tages i brug. Selv fortæller NytNavn.dk’s algoritme, at Zorniger fremover skal hedder Alaxhinder Sommerland, men cheftræneren lover ikke, at han skifter navn: “Jeg vil hellere have, at Frederik Rønnow skifter navn,” udtaler han. Rønnow selv er dog ikke interesseret, idet han ikke har lyst til at skifte til sin nye klub med navnet: Fred Rønne. “Det signalerer ikke dansk kvalitet,” siger han til Harders.dk