Seniordating: Her finder pensionisterne kærligheden

Kærligheden har ingen aldersgrænse, og ligegyldigt hvor gammel man bliver, så har man et behov for at skabe relationer. Det kan da godt være, at typen af relationer ændrer sig, men behovet eksisterer. Flere undersøgelser har endda vist, at vi er seksuelt aktive langt længere tid nu, end vi var for bare en generation siden. Det hele sker i takt med, at den ældre generation langsomt men sikkert tager den teknologiske udvikling til sig, og i dag er +60-generationen sjældent uden iPads og smartphones.

Det betyder også, at der er et marked for online dating for +60-generationen. Et af de nyeste sites, der tilbyder denne type dating, er Pensionistdating.dk, der siden marts har forsøgt sig med at føre pensionister sammen. Det handler dog ikke kun om kærester og kærlighed, men om meget mere. Relationerne spænder fra rejsevenner over kaffekammerater til kærester og selvfølgelig også seksuelle partnere.

Seniordating er blevet big business, og der findes efterhånden flere datingsider, der tilbyder dating til den ældre generation. Forskellen på seniordating og almindelige dating er selvfølgelig målgruppen for de profiler, der oprettes på siden. På Seniordating-sider som f.eks. Pensionistdating.dk kan du forvente at de oprettede profiler er over 60 år gamle. Det er i hvert fald sidens erklærede mål. Så hvis du er på udkig efter ungt kød, så er det i hvert fald ikke på Pensionistdating.dk eller andre seniordating-sider, du skal forsøge dig.

Hvis du derimod leder efter en åndsfælle, som du kan dele oplevelser med, så er seniordating ofte lidt mindre fokuseret på sex og lidt mere rettet ind mod venne og relationsdelen af dating. Der skal heldigvis være plads til det hele, og selvom man er kommet op i årene, så skal man have mulighederne for at få det præcis, som man gerne vil have det. Pensionistdating.dk er et bud på et sted, hvor du kan oprette dig, hvis du er +60. De tilbyder altid tre dages gratis prøveperiode.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *