Sexdukker – Ikke den ægte vare men næsten!

Fuck Me Silly-serien fra Pipedream er et utroligt naturtro produkt, som ligger på grænsen mellem en sex- eller kærlighedsdukke og et onaniprodukt. Et oplagt valg for dig der ønsker at have en mere intim og naturtro oplevelse af at være sammen med en anden, når du tilfredsstiller dig selv, en anden eller når du er sammen med din partner eller partnere, hvor I ønsker at lade en neutral part indgå i legen uden fare for jalousi!

Producenten selv har valgt at kategorisere Fuck Me Silly under sine masturbastors eller onaniprodukter, vi har valgt at kategorisere dem under dukker. Der er dog en vigtig forskel mellem de klassiske sexdukker og Fuck Me Silly-dukkerne, da de er krop og ikke er helfigursreplikas. Hvilke kropsdele varierer fra model til model og kan være fødder, ben, bagparti, bryster og vaskebræt, i tilfælde af Fuck Me Silly Dude. Ja, Fuck Me Silly findes også i en mandlig udgave!

Oprindeligt blev den første Fuck Me Silly fremstillet som en kvindelig replika, men der er sket meget siden fra producentens side i et forsøg på at lytte og tilfredsstille sine brugeres behov. Dukkerne er til for dig og dine behov og de kan bruges alene, sammen, til leg og pirrende forspil, eller tages hele vejen med ind i selve akten med en eller flere partnere og give et nyt og lækkert pift til dit sexliv. Fuck Me Silly har tilfredsstillet mange lykkelige par, og især den mandlige udgave har været populær som en sikker trekantsoplevelse uden at sætte forholdet over styr!

På den lidt mere alvorlige side kan Fuck Me Silly også være en hjælp til par, hvis sexliv lider under problemer som impotens eller manglende seksuel tilfredsstillelse og ubalance mellem sexlyst og grænser mellem parterne. Alene bliver onani redefineret med Fuck Me Silly og grænsen mellem sex og onani bliver nemt sløret, du vil opleve, at dukken svarer tilbage på dine bevægelser, ligesom en partner ville! Samtidig får du den visuelle glæde og realistiske følelse fra sexdukkerne med i pakken. Et ideelt valg til singlemanden eller damen!

Efter brug gemmes dukkerne nemt væk og kan være din eller jeres lille hemmelighed, som kan tages frem ved brug og eksperimenteren i soveværelset. En redefinition af elskeren i skabet! Fuck Me Silly tager således det bedste fra onani og dukkeverdenerne og kombinerer det i et og samme produkt, et sexlegetøj til glæde for både ham og hende.

Onani, sex og pikant sexlegetøj

lolitadukke-nejtakNår man taler om dukker, kan det næsten ikke undgås at komme til at tænke på polterabend-klassikeren, Lolitadukken, der med ”åben mund og polypper” venter på at få den hårdt oralt, vaginalt og analt. Typisk oversminket og med stærkt markerede oral-, vaginal- og analåbninger, samt bryster der får dig til at tænke på et menneskeformet badedyr. Inden vi går videre så lad os lige slå fast, at der er en verden til forskel på Fuck Me Silly og Lolitadukken!

Dels er Fuck Me Silly kun kropreplikas, uopustelige og lavet af det eksklusive materiale Fantaflesh. Dukken knirker derfor ikke og den eneste lyd, du vil høre fra dukken, er lyden af hud mod hud, hvis du giver den et smæk bagi! Den føles ikke kold og kunstig, men varm og realistisk at røre ved og ser rigtig ud. Desuden ses Lolitadukken, indenfor dukkeverdenen, som et spøg og skæmt-item, der bedst egner sig til polterabend og langt fra skal tages seriøst!

Fuck Me Silly sexdukkerne skal derimod tages meget seriøst!

Fantaflesh – et helt nyt og realistisk materiale

Fantaflesh er Pipedreams eget materiale og består af TPR, TPAE og silikone. Nogle modeller kan dog være fremstillet af TPR (Thermoplastic Rubber) alene. Derved hører Fuck Me Silly dukkerne til den eksklusive del af de dukker, der findes på markedet, hvor silikone og silikoneblandinger er blandt de dyreste og mest holdbare løsninger. Blandingen giver en naturtro oplevelse af at røre ved rigtig hud, og dukken reagerer på berøring ved at blive varm. Materialet er vandafvisende. Silikonedukker kan også opvarmes før brug med f.eks. et elektronisk tæppe, en varmedunk eller lign. for at forøge den autentiske følelse. Samtidig leverer de visuelt stimulerende billeder, der taler til dine naturlige instinkter og tænder de samme mekanismer i dig. Et ideelt valg til den visuelle bruger! Med de eksklusive Fuck Me Silly dukker er oplevelsen derfor unik, både følelses- og sansemæssigt.

Onaniprodukt eller sexdukke – hvad skal jeg vælge?

Onaniprodukter rangerer fra alt mellem små og handy, som du nemt kan have med i tasken, til hele eller dele af kvinde- eller mandekroppen, som vi ser det med Fuck Me Silly. De er typisk beregnet til penetrering, og de mest almindelige er replikas af de kvindelige kønsdele med vaginal- og analåbninger. Funktionen har Pipedreams Fuck Me Silly dukker således tilfælles med ethvert andet onaniprodukt, men de adskiller sig fra de øvrige masturbastors ved at ligne og føles, som vi selv gør, både visuelt, sanseligt og størrelsesmæssigt, dette har de tilfælles med sex- eller kærlighedsdukken.

Sexdukkens historie

Sexdukkerne har sine rødder i det 17. århundrede, hvor spanske og franske sømænd på langfart, selv syede dukkerne af tøjstykker og blev kaldt dames de voyage, lidt groft sagt betyder dette ”damer til rejsebrug”. Fænomenet voksede oprindeligt frem af et maskulint behov og i mangel på kvindeligt selskab. Nutidens dames de voyage er så naturtro, at de har fundet vej ind i vidt forskellige brugeres hjerter og endda helt ind i kunsten og modeverdenen, hvor de anvendes som modeller. Fuck Me Silly har æstetikken og størrelsen tilfælles med helfigursdukkerne, men adskiller sig i omfang og størrelse og giver dermed et lækkert og lidt ”forbudt” twist til elskovslegen. Fuck Me Silly dukkerne er af kategorien til at elske at elske med, men ikke til at forelske sig i. Fuck Me Silly-brugeren distancerer sig herved fra det stereotype billede af dukkebrugeren, der er besat af og forelsker sig i sin dukke, heraf navnet kærlighedsdukke. Elementer som hårfarve, ansigtsudtryk, makeup mm, der får en del dukkeentusiaster til at gribe til lommen gang på gang, for at få følelsen af at få en ”ny sexpartner”, undgår du helt med Fuck Me Silly, da dukkernes ansigt er ikke-eksisterende. Samtidig faciliterer dette, at du nemmere kan frigøre dig fra dukkens ydre og lade fantasien få frit spil, hver gang! Omvendt kan de pga. deres realistiske størrelse, virke mindre diskrete end de mindre onaniprodukter og sammenlignet med de oppustelige kropreplikas er det kvaliteten, takten og det visuelle på Fuck Me Silly, der gør den helt store forskel.

Den rette Fuck Me Silly til dig

Hvilken dukke, du skal vælge, afhænger i høj grad af, hvad du eller din partner og dig tænder på: fødder, lange slanke ben, store bryster, god røv, lækkert vaskebræt, stor pik eller mørke kvinder? Fuck Me Silly kommer i flere forskellige modeller: doggy style, fra navlen og ned og flere forskellige torsoudgaver med varierende brystmål. Torsoudgaverne findes både i en mandlig og en kvindelig version, hvor doggy style udgaven kun findes i den kvindelige. For de kvindelige modeller gælder det af anatomiske årsager, at der kan laves dobbelt penetration, hvilket giver rig mulighed for at eksperimentere løs! Tag hende med eller uden selskab!

Alle torsoudgaverne af Fuck Me Silly er i liggende position, men kan tages både forfra og bagfra, og du kan sagtens sidde op og tage hende eller ham. Rid dig selv uden besvær, eller få din partner til at gøre det! Dette vil give følelsen af en fræk trekant. Er du til den siddende eller bagpositionerne, skal du være opmærksom på, at nogle af modellerne kun er fremstillet til at ligge på ryggen. Vælg i stedet en af de reversible modeller, den mandlige udgave Fuck Me Silly Dude findes dog kun i en version.

Når du skal vælge dukke, er det derfor en god idé at gøre sig nogle overvejelser og starte med at spørge dig selv om, hvad du leder efter, hvad du har lyst til og hvilke behov, du ønsker at få dækket.

Stram røv

Pipedream Fuck Me SillyEr du til en god røv, og vil du ikke bekymre dig om, hvilken vinkel du tager din Fuck Me Silly i, skal du vælge en af de reversible modeller. Til dem hører Fuck Me Silly, Fuck Me Silly 3 og Mega Fuck Slut. Den mest komplette af udgaverne er Mega Fuck Slut. Fuck Me Silly er den originale og mest simple, men samtidig også den mest handy dukke i serien. Den består af vagina og anus og er lavet i bagposition eller doggy style, så du har den skønneste vinkel af kvindens fortrin, både forfra og bagfra. Fuck Me Silly 3 er en model fra navlen og ned til dig, der tænder på lange sexede ben, navle, røv og velformede fødder! Fuck Me Silly 3 har det bedste fra Fuck Me Silly originalen: et fast bagparti, en stram vagina og anus, plus nogle smukt formede fødder og lange ben. Mega Fuck Slut hører til torsoudgaverne af Fuck Me Silly dukken, men som bonus byder hun på både bryster og røv.

Spændstige bryster

Er du mere til bryster end røv, er Fuck Me Silly 2, den ekstravagante Mega Fuck Slut, Fuck Me Silly Sista og Pipedream Double-D det, du leder efter!

Pipedream Fuck Me Silly SistaFuck Me Silly Sista er den mørke version af Fuck Me Silly 2. Brysterne er på alle dukkerne, ligesom resten af kroppen, fyldige og realistiske, dog er Pipedream Double-D, Fuck Me Silly dukken med de absolut største bryster i serien, som navnet siger intet mindre end en dobbelt D, og derfor det ultimative valg for brystelskeren! Men brysterne er ikke det eneste, der gør Pipedream Double-D enestående! Hun kommer med en lille bonus, en såkaldt Power-bullet, som vibrerer og kæler for din pik, imens du er oppe i hende. Pipedream Double-D understreger med denne funktion toy-delen af Fuck Me Silly dukkerne. De nævnte dukker er alle sammen af en kvindelig torso, dog er kroppen på Pipedream Double-D noget mindre.

Stor pik og vaskebræt

Er du til mænd eller kunne du godt tænke dig at eksperimentere med penetration, er Fuck Me Silly Dude lige noget for dig!

Pipedream Fuck Me Silly DudeDen mandlige udgave af Fuck Me Silly dukken, har det hele tilfælles med den kvindelige og er et godt og naturtro alternativ til dildoen. Han har en hård, omkring 20 cm stor og veludrustet pik med realistiske kugler og en rillet struktur, som giver dig ekstra nydelse under penetrering. Derudover kommer han i en perfekt trimmet krop, som appellerer både til ham og hende. Fuck Me Silly Dude er en mandlig torso udgave i Fuck Me Silly serien og er både til hetero, bi og homoseksuelle. Brug ham alene eller brug ham, som mange andre par har gjort, som et pikant sexlegetøj sammen med din partner eller partnere. Fuck Me Silly Dude kan anvendes til penetration både vaginalt og analt, men er ikke reversibel, så det er dig, der skal ride ham. Du kan alternativt få din partner til at styre ham, så han tager dig eller lade din partner blive taget af ham. Leg dig frem med Fuck Me Silly Dude!

Husk at bruge glidemiddel

For den bedste oplevelse med dukkerne for bedre at kunne penetrere og blive penetreret anbefales det, at anvende et glidemiddel, som f.eks. glidecreme. Samtidig giver dette fornemmelsen af, at den kvindelige udgave af Fuck Me Silly bliver våd for dig og det virker sansestimulerende, pirrende og ægte. Dukkerne kan i starten virke stramme i åbningerne, dette vil ændre sig efter et par gange.

Fuck it, then clean it!

Det er vigtigt at gøre noget ud af rengøringen af Fuck Me Silly dukkerne, og en god hygiejne får produktet til at holde længere. Efter brug skal dukken vaskes med varmt vand og et antibakterielt middel. Brug evt. vandhanen direkte ved en af åbningerne eller anvend samme metode og redskaber, som ved en regulær tarmskylning. Begge åbninger (anus og vagina) er forbundet til den samme kanal, hvilket faciliterer rengøringen af dukken. Fuck Me Silly Dude har en udtømningskanal til samme formål. Pas på ikke at få vand i ventilationsindgangene! Tør din Fuck Me Silly godt af med et håndklæde eller lign. og lad den lufttørre i ca. 15 min., herefter anvendes et fugtabsorberende produkt til at tage den sidste fugt. Spred åbningerne så vidt muligt og påfør produktet en åbning ad gangen. Brug gerne fingrene.

Foretrækker du at rengøre din Fuck Me Silly før brug, benyt da ikke det fugtabsorberende produkt først.

God fornøjelse!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *