Ny Sugarbabe-kalender slagter fordomme

[spacer style=”1″]

[spacer style=”1″]

Den nye kalender fra SugarDaters udfordrer fordommene om Sugarbabes. Her er ingen betalingspiger eller sagesløse ofre. Til gengæld er kalenderen spækket med en mangfoldighed af kvinder, som tør stå ved sig selv.

[spacer style=”1″]

Sugar – hva’ for noget?

Sugardaters er en af Danmarks mest berygtede datingsider. På datingsiden mødes SugarDaddies med SugarBabes, men hvorfor er det kontroversielt?

Datingsiden giver svarene selv i det følgende citat. Citatet kan findes på SugarDaters.dk

 

“En SugarDaddy er en moden person med erfaring, styr på sit liv, sin økonomi og med en lyst til at dele det, han har, med en smuk og ofte yngre kvinde.
En SugarBabe er ikke en golddigger, men en smuk kvinde/mand som nyder samværet med en moden og erfaren mand, som til gengæld sørger for, at hun ikke mangler noget på det materielle plan.”

[spacer style=”1″]

Gråzoneprostitution

Derfor har datingsiden fået et plettet ry, som en platform for gråzoneprostitution. Sugardaddies fremstilles som gamle grise og Sugarbabes som sagesløse ofre.

En af de kritiske artikler om Sugardaters er fra DR. her udtaler Mogens Holm Sørensen, konsulent fra socialstyrelsen, at de holder øje med området:

[spacer style=”1″]

“De undersøgelser, der er på området, peger på, at det primært er socialt udsatte unge, der har erfaringer med at modtage betaling for sex,” siger han til DR og fortsætter senere:

 

“De unge betragter det ikke selv som prostitution, så det kan være en udfordring at opnå kontakt med dem, fordi det på den måde er et skjult problem, som kan blive overset. Og det er bekymrende.”

 

Læs artiklen fra DR her: Sugardaddy: Jeg har fået sex for at betale en ung piges mobilregning

[spacer style=”1″]

 

Sugarbabes får sin egen stemme

I den nye Sugar-babe kalender, er det kvindernes egne historier, vi hører. Disse historier er langt fra dem, vi normalt hører: Hver måned har sin egen stemme. Mød novemberpigen Lærke, som udtaler følgende i kalenderen:

“Jeg er ikke den tyndeste model, jeg har ikke langt flot hår, og jeg har ikke smart Chanel-tøj fra de nyeste modeshow. Men jeg har et hjerte af guld og en sjæl, der ønsker alt godt til dem, der fortjener det, hvilket er vigtigst af alt.”

[spacer style=”1″]

 

Ingen dum Bimbo

Den 41 årige sugarbabe, Sabine, beviser, at en sugarbabe ikke behøver at være en fjantet teenagepige uden omløb i hovedet.  Sabine står ved sig selv og ytrer sig med selvstændighed og ben i næsen til Ekstrabladet:

“Folk må dømme mig lige så tosset, de vil. I mine øjne afspejler det bare deres egen usikkerhed og utilfredshed over dem selv og deres liv. Desuden kan jeg 100 procent stå inde for de her fotos, man nu kan opleve i kalenderen af mig,” siger hun til mediets netavis.

[spacer style=”1″]

 

Kan vi lære noget af Sugardaters?

SugarDaters.dk er man bevidst om sig selv og sine behov. Man går ikke på kompromis, og man tør at være åben og stå ved sin krop, seksualitet og behov for intimitet. Jeg tror, at mange parforhold går i vasken, fordi parret ikke har været åbne om deres behov og stillet krav til sin partner. Dette gælder naturligvis både mænd og kvinder. SugarDaters står for ærlighed, gennemsigtighed og gensidig respekt. Det kan alle parforhold lære noget af.

Kalenderen koster 129 kr. og kan købes her.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *