Tasha Megot – Tysk europamester i tattoos

Der findes mange små perler gemt på Instagram, som ingen andre rigtig har fundet endnu. Harders.dk har søgt efter en af disse perler, og har fundet en tatoverede tysker med en gudeskøn krop. Mød Tasha Megot fra Tyskland.

Et billede slået op af Tascha Megot (@tascha.megot) den

Tasha kommer fra Magdeburg i Tyskland og er såkaldt tattoo-model. Og efter vores smag også en af de klart bedste, vi har set. På hendes Instagram-profil, der kun følges af under 5000 kan man se mange erotiske billeder fra photoshoots. Billeder som ofte er lidt mere afslørende end vi er vant til på Instagram. Profilen er derfor absolut et besøg og et follow værd.

Hvis man er til smukke kroppe med tattoos, så hører Tashas billeder til nogen af de ypperste på nettet. Heldigvis kan man nyde dem helt alene, hvis nu man skulle blive rigtig opstemt. Se bare dette:

Et billede slået op af Tascha Megot (@tascha.megot) den

Vi råder dig derfor til at kigge videre på hendes profil på https://www.instagram.com/tascha.megot/ – Og så vil vi selvfølgelig anbefale, at du også følger med på Harders Facebookgruppe, som du kan finde her https://www.facebook.com/Harders.dk

Du får lige en smagsprøve mere, som helst skulle overtale dig til at besøge Tascha Megots profil. God fornøjelse.

Et billede slået op af Tascha Megot (@tascha.megot) den


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *