Undersøgelse: Sådan giver du en kvinde orgasme!

En amerikansk undersøgelse fra 2009 afslører den hemmelighed, som alle mænd sukker efter at kende. Nemlig hvordan man effektivt giver en pige den perfekte orgasme. Selvom undersøgelsen også inkluderer mænd, så er det interessante udelukkende de data, der er indsamlet om kvinderne. Mændene har igen vist sig at være ganske simple skabninger, der ikke skal opleve ret meget, før kanonen skydes af. Kvinder derimod er lidt mere komplekse og kan opnå orgasmen på mange forskellige måder, og selvom kvinder selvfølgelig er forskellige, så viser undersøgelsen, at der er nogle lighedspunkter, og at noget virker bedre end andet.

Undersøgelsen fra “National Survey of Sexual Health and Behavior” indeholder svar fra 1.931 amerikanske voksne i alderen 18 til 59. De er blevet stillet spørgsmål om deres sidste seksuelle oplevelse. Resultaterne viste, at mænd opnåede klimaks i 91 procent af oplevelserne, mens kvinderne kun fik orgasme i 64 procent af tilfældene.

Det var måske heller ikke overraskende, at der var et misforhold i forhold til, hvor mange mænd, der troede at deres partner fik orgasme i forhold til, hvor mange der rent faktisk opnåede orgasmen. Hele 85 procent af mændene var af den opfattelse, at deres partnere havde nået deres klimaks, hvilket er markant højere end der 64 procent, der svarede, at de fik en orgasme under den seksuelle akt. Det må således betyde, at en stor del af kvinderne har faket deres orgasme for at booste deres partners selvtillid eller for at slippe ud af samlejet så hurtigt som muligt.

graf1

Undersøgelsen omfattede også, hvilken type sex respondenterne havde og om de opnåede orgasme under denne type sex. Mændenes resultater ændrede sig ikke meget afhængigt af typen af sex, men det gjorde kvindernes.

64 procent af kvinderne rapporterede orgasmer, hvis de onanerede sammen med deres partner. Dette inkluderede også håndarbejde fra partnere. 81 procent opnåede orgasme efter at have modtaget oralsex. Overraskende 94 procent af kvinderne sagde, at de fik orgasme under analsex. Disse tal skal dog tages med en smule usikkerhed, da der kun var 31 kvinder der svarede, at de modtog analsex.

graf2

Den mest sikremåde at behage en kvinde på, er at blande de forskellige seksuelle typer. Jo flere seksuelle typer, der er involveret i en session, jo højere chance for orgasme. Det kan også have noget at gøre med det tidsmæssige aspekt, da vi flere gange har hørt, at kvinder ofte bruger væsentlig længere tid på at komme i den rette stemning.

Ifølge rapporten gav fem forskellige typer i én session 89 procent af kvinderne en orgasme. Så skal du forbedre dine chancer for at give en kvinde en orgasme, så skal du ikke bare kneppe i to minutter og sperme hende på patterne. Du skal mikse tingene lidt og variere dine moves over længere tid. Og kan du narre hende til anal, så virker det til at have en rigtig god positiv påvirkning på sandsynligheden for orgasme. Hvis I skal prøve for første gang, så er det en god idé at teste med en butt plug først.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *