Verge Coin – Skal man investere i den?

Du kan finde Verge Currency på www.vergecurrency.com, ligesom du kan handle med den på f.eks. Binance.

Originalt blev Verge Currency skabt i 2014 under navnet DogeCoinDark. Først i 2016 blev den elektroniske valuta rebranded med det nuværende navn.

Verge er fra starten tænkt som en sikker og anonymiseret cryptocurrency, der er bygget med entydigt fokus på privatliv og anonymitet. På den måde adskiller møntfoden sig ikke fra ret mange andre kryptovalutaer, som f.eks. Bitcoins, der er også netop er grundlagt med disse elementer i fokus. Verge har dog et erklæret formål at forbedre den original blockchain fra Bitcoin ved at tilføje flere forskellige anonymiserede netværk, som f.eks. Tor of I2p. Verge er decentralt og udnytter en multi-algoritme til at understøtte mining, hvilket forbedrer sikkerheden og giver en jævn fordeling af mønter til de personer, der tager del i mining-processen.

Fordele ved Verge.

Verge er helt anonymt, hvilket bl.a. sikres ved at kryptere brugerens IP-adresse. På den måde bliver transaktioner helt umuligt at spore. Tor og I2P er allerede integreret i kryptovalutaens wallet, hvilket giver flere fordele, hvis du vil sikre dit privatliv. Simple Payment Verification giver mulighed for ultra-hurtige transaktioner, selv hvis du sammenligner med andre kryptovalutaer. Simple Payment Verification er den teknologi, som benyttes. Den giver mulighed for, at en gennemsnitlige transaktionsbekræftelsestid kan nå ned på fem (5) sekunder.

Ligesom med mange andre kryptovalutaer er Verge decentraliseret og baseret på en open source platform. Forskellen skal findes i det store fokus på hurtige transaktionstider og de øgede muligheder for anonymitet. Der står ikke nogen virksomhed bag møntfoden, der udelukkende er baseret tusinder af entusiasters arbejde.

Som møntfod er denne kryptovaluta er klar til udbredelse, og tilbyder et bredt udvalg af sikre wallets til flere operativsystemer. Man kan bl.a. benytte Tor Android Wallet, som helt unikt tilbyder mobilanonymitet.

Tekniske Specifikationer

Symbol: XVG
Algoritme: Scrypt, x17, groestl, blake2s, & lyra2rev2
Bloktid: 30 sekunder
RPC port: 20102
P2P port: 21102

Husk at du altid kan kigge ind på Bittalk.dk, hvis du gerne vil diskutere kryptovaluta med ligesindede.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *