Voksen.dk har fokus på humor

“Hvorfor skal det være kedeligt og corporate at shoppe sexlegetøj på nettet?” Sådan indleder Voksen.dk deres pressemeddelelse, og svaret er vel, at det behøver ikke at være kedeligt. Det er dog nok ikke webshoppen, der skal sørge for, at det bliver sjovere at købe dine sexprodukter, det er dit eget ansvar.

Voksen.dk prøver dog at lægge lidt afstand til de mange sexshops, der er opstået på nettet de sidste par år. Generelt kan man sige, at de alle sammen ligner hinanden, de er simpelthen skåret ud af den samme skabelon. Voksen.dk har et andet look og feel end andre webshops, og med en lidt mere bramfri tone på siden, så skabes der en fin kommunikation fra siden til brugerne, og det er da bestemt vigtigt. Alligevel er det nok ikke det, der får mig til at bruge denne sexshop frem for en anden. Det vil stadig være priserne og produkterne. Voksen.dk har en del gode sager, mange af de samme produkter og mærker som alle andre shops, men også produkter som kun forhandles hos dem.

Priserne er på cirka samme niveau som alle andre shops, men deres fragt bliver gratis allerede ved køb for 400 kroner. Det er bedre betingelser end andre shops, hvilket også er tilfældet med de 69 dages returret. Selvom der nok ikke er mange, der benytter sig af 69 dages returret, så er det forfriskende, at voksen.dk tror så meget på deres koncept, at de tilbyder så lange returfrister.

Alt i alt er Voksen.dk en ganske fin oplevelse, som ville få en lidt bedre bedømmelse, hvis de havde flere produkter. De skulle efter sigende være på trapperne.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *