Dette er kaptajnen: Tillykke med jeres medlemsskab i Mile-High-Klubben

Det er en eksklusiv klub at blive medlem af. Ikke at det koster et stort gebyr eller andre fysiske goder. Det er bare godt gedigent gammeldags svært at blive medlem af “Mile High Club”, som er betegnelsen for de par, der har dyrket sex i 10 kilometers højde.

Nu kan endnu et par tilsyneladende skrive sig ind i Mile-High-klubbens medlemsbog, og så endda et par, der ansøgte om medlemsskab i et Norwegian-fly. Man kunne jo godt forestille sig, at de par, der ville forsøge sig med et medlemskab af Mile-High-Klubben i stedet ville prøve at indgå discount-fly. I hvert fald er det kommet os for øre, at Ryanair tager 1.000€ for et medlemskab 🙂

Det pågældende Norwegian-fly var sent mandag på vej fra Paris til Stockholm, og med flyet var et par, der altså ikke kunne vente med at udfolde deres lyster til de landede. så de hyggede sig på et af flyets toiletter.

Da flyet endelig landede, ønskede en af flyets piloter over højttalersystemet parret tillykke på svensk. Piloten skulle ifølge en af passagererne have sagt. »Vi vil gerne sende vores bedste ønsker om en lykkelig forplantning til det par, som tidligere vovede sig ind på toilettet«

Pressechefen i Norwegian Charlotte Holmbergh Jacobsson fortæller dog til VG, at det ikke var piloten, der udtalte ordene, men i stedet en fra kabinepersonalet. Og at det var til stor morskab for resten af passagererne. Pressechefen forklarer også, at der umiddelbart ikke er nogen regler for, om man reelt må dyrke sex på toilettet. Det er første gang, Norwegian har oplevet et pars forsøg på at indskrive sig i “Mile High Club”. Identiteten og nationaliteten på parret er ikke kendt.

Der er ikke nogen officiel “Mile High Club”, og der er således heller ikke formuleret eksakte regler for, hvordan man bliver medlem. Grundessensen er dog, at man skal have sex, mens man flyver.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *